Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέκος Βοσνιάδης, μετά τη λήξη της εντός έδρας φιλικής αναμέτρησης της ΑΕΛ απέναντι στον Πανηλειακό στο Στάδιο Αλκαζάρ

Αναλυτικά ο Αλέκος Βοσνιάδης
«Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι ακόμα μέσα στην προετοιμασία. Δεν είχαμε καλή παρουσία. Προσπαθούμε να μην κόψουμε την προπόνηση αυτό το διάστημα για να παρουσιαζόμαστε φρέσκοι στα φιλικά. Ξέραμε ότι τα παιδιά θα είναι πολύ κουρασμένα μετά και από το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθούν τελευταία. Παρόλα αυτά κάναν την προσπάθεια τους είδαμε κάποιες αδυναμίες μας, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος πολύ διάθεση να κλείσει χώρους είχε και σκοπιμότητα στο παιχνίδι του για να σπάσει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Είναι πράγματα τα οποία σιγά σιγά θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε γιατί άλλο τα φιλικά παιχνίδια και άλλο τα παιχνίδι που έρχονται την επόμενη εβδομάδα. Είναι ένα τεστ το οποίο θα μας βοηθήσει πολύ για την εν γένει συμπεριφορά αυτής της ομάδος. Βγήκαν κάποια πράγματα από αυτά που θέλαμε σε κάποια κάναμε λάθη. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας μέχρι το παιχνίδι του Κυπέλλου για να παρουσιαστεί η ομάδα πιο φρέσκη. Έχουμε πλέον εικόνα από τα περισσότερα παιδιά. Πιστεύουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι και περισσότερο συνοχή θα αποκτούμε και η χημεία μας θα βρίσκεται. Μια εικόνα για το που πάει η ομάδα και το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι την επόμενη Παρασκευή υπάρχει. Ας ευχηθούμε η εβδομάδα που μας έρχεται να μην έχουμε τραυματισμούς και είμαι σίγουρος πως θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει να παρουσιαστούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στην έδρα μας και να συνεχίσουμε ήρεμα την προετοιμασία μας, η οποία όπως σας είπα μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει, δεν έχουμε ξεφύγει καθόλου από το πρόγραμμα κάναμε αυτά που ήταν προγραμματισμένα από την αρχή και ας ήρθε ένα παιχνίδι βαρύ την επόμενη εβδομάδα».

Σήμερα δοκιμάσατε ένα παίκτη (Μπιλά) πήρατε μια εικόνα:
«Σε σχέση με την εικόνα της υπόλοιπης ομάδας, ήταν σίγουρο πως ο ποδοσφαιριστής θα παρουσιαστεί έτσι. Η ομάδα πέρασε από δύο προπονήσεις ιδιαίτερα έντονες με ταχυδύναμη και μεγάλη πίεση, όπως η χθεσινή έτσι ένας φρέσκος παίκτης ήταν λογικό να ξεχωρίσει. Είδαμε σήμερα πόσο κουρασμένοι ήταν οι ποδοσφαιριστές. Ο παίκτης ήταν φρέσκος. Θα δούμε τι θα κάνουμε με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Πάντως έχουμε να συζητήσουμε αρκετά πράγματα ήδη έχουμε ξεπεράσει τον αριθμό που θα θέλαμε να δουλέψουμε. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο όταν επιστρέψει και κάποια πράγματα θα τα πούμε θα φανούνε για την συνέχεια».

Σε τι κατάσταση είναι ο Ντερνίς και από πότε θα μπορεί να υπολογίζεται:
«Ο Ντερνίς θα μπει στο πρόγραμμα εννοείται πως δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής απλά είναι σε ένα επίπεδο πιστεύουμε πως δεν θα έχει μεγάλο χρονικό διάστημα για να αρχίσει να μπαίνει με την ομάδα. Σίγουρα όμως δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι μετρήσεις του ήταν σε καλό επίπεδο. Δεν πιστεύω πως θα μας πάρει πολύ χρόνο για να πατήσει στα πόδια του και ξέρετε αυτοί οι ποδοσφαιριστές που έχουν το επίπεδο που έχουν πιστεύω γρήγορα θα βρουν τα πατήματά τους».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top