Ακούστε αναλυτικά τι είπε για την αποχώρηση του από την ΑΕΛ σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής, Αλέκος Βοσνιάδης, στον Sentra 103,3. Ο Αλέκος Βοσνιάδης μιλησε για τις «45 υπέροχες μέρες» που πέρασε στην ΑΕΛ, από την οποία αποτέλεσε παρελθόν μετά το ματς Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ακούστε το Ηχητικό

Μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Δυστυχώς δεν είχαμε καλή παρουσία, χάσαμε το παιχνίδι, αλλά εντάξει... Ζούμε μεγάλες στιγμές... Αρκεί και μια ήττα στην προπόνηση για να απολυθείς! Είναι μεγάλη ομάδα και έζησα το μέγεθός της από μέσα. Όταν ξεκίνησα συζητήσεις, με τράβηξε το μέγεθος της ομάδας, η πίεση του κόσμου.
Δεν μπόρεσα να αρνηθώ, μιλούσα με τον κ. Πλεξίδα για 20 μέρες, τα χαλούσαμε, τα βρίσκαμε και τελικά ανέλαβα. Με λίγα πράγματα και περισσότερο ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, η ΑΕΛ θα κυνηγήσει επί ίσοις όροις και είναι φαβορί για άνοδο. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και η ομάδα στις 27 Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμη. Στήριξη χρειάζονται οι πανικόβλητοι κι εγώ δεν είμαι τέτοιος, είπα στην εφημερίδα... Είναι εμπειρία ζωής η συνεργασία με τον κ. Πλεξίδα. Θα με κάνει πιο σοφό αυτή η εμπειρία, θα με βοηθήσει να επιλέγω καλύτερα τις ομάδες και δεν θα παρασύρομαι από το μέγεθος της ομάδας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top