Η ΑΕΛ ανακοινώνει την ανάληψη της θέσης του επικεφαλής προπονητή των τμημάτων υποδομής της Ακαδημία Βόλεϊ από τον Αστέριο Πατσιαούρα. Ο Αστέριος Πατσιαούρας είναι μέλος ΕΕΠ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διδάσκει το μάθημα της Πετοσφαίρισης στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στα Τρίκαλα. Είναι κάτοχος πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακού (Mag. Phil) και διδακτορικού (Dr. Phil) του Πανεπιστημίου Alma Matter Rudolphina Uni Wien στην αθλητική ψυχολογία. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε διεθνή περιοδικά στον τομέα της Πετοσφαίρισης και Αθλητικής Ψυχολογίας και έχει κάνει σχετικές παρουσιάσεις σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες.
Επίσης έχει γράψει ή/και επιμεληθεί τέσσερα βιβλία στην πετοσφαίριση.
Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ανάπτυξη της Πετοσφαίρισης στην Ελλάδα και την προώθηση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες. Είναι μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και παρατηρητής αγώνων (Supervisor) για την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πετοσφαίρισης (CEV).
Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές στις ακαδημίες συνεχίζονται και πραγματοποιούνται στα γραφεία της ΑΕΛ που βρίσκονται στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 35, 3ος όροφος καθημερινά και ώρες 5:00-9:00 μ.μ. (Για πληροφορίες: Τηλ. 2410 255940).
Παράλληλα, συνεχίζονται οι ανοικτές προπονήσεις για όλους τους νέους και νέες γεννηθέντες από το 2006 και προγενέστερα δηλ. μεγαλύτεροι (-ες) των 8 ετών, που ενδιαφέρονται για εγγραφή και μία πρώτη γνωριμία με το άθλημα. Οι ανοικτές προπονήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά έως τις 12 Σεπτεμβρίου, στις 6:00 μμ στα γήπεδα Beach Volley στο χώρο της δημοτικής Πισίνας στη Νεάπολη Λάρισας.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top