Η ΑΕΛ Καναδά έδωσε δύο παιχνίδια σε διάστημα λίγων ωρών, με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα. Συγκεκριμένα την Τετάρτη το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου η ΑΕΛ αγωνίστηκε εκτός έδρας με τους Αλβανούς και παρότι ήταν κυρίαρχη του αγώνα γνώρισε την ήττα με 1-0, αγωνιζόμενη χωρίς τον άσο της, ΠέδροΣιμόες. Στο πρώτο ημίχρονο ένα βρόμικο τάκλιν ενός Αλβανού έστειλε τον μέσο της ΑΕΛ Μπρετ Μπλόντια στον πάγκο με τραύμα στον αστράγαλο, χωρίς να μπορέσει να επανέλθει στον αγώνα. Λίγο αργότερα, ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε αφού μάρκαρε επικίνδυνα τον Κρις Πουλιάση.
Με το σκορ 0-0 στο ημίχρονο ο προπονητής της ομάδας Μίλτον Γουγουλιάς αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα της ομάδας σε 3-4-3. Και ενώ η ΑΕΛ είχε την κατοχή και η μπάλα παίζονταν στην περιοχή των Αλβανών, στο 76’ ένα αδύναμο σουτ των γηπεδούχων τους έδωσε την πρωτοπορία και παρά την συνεχή πίεση της ΑΕΛ, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
«Απόψε δεν παίξαμε το παιχνίδι που μπορούμε. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Προσπαθούσαμε να περάσουμε τις μπαλιές στο κέντρο, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τα άκρα μας για να διασπάσουμε την αμυντική λειτουργία των Αλβανών αμυντικών που μας περίμεναν. Είμαι πολύ στενοχωρημένος επειδή τους δωρίσαμε τους τρεις (3) βαθμούς, σε έναν αγώνα που θα μπορούσαμε εύκολα να κερδίσουμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΛ που δεν πήραμε τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς.

GermanCanadiansC – ΑΕΛ 0-7
Μετά τον ατυχή αγώνα της Τετάρτης και σε λιγότερο από είκοσι τέσσερις (24) ώρες, η ΑΕΛ έδωσε τον δέκατο τέταρτο (14ο) αγώνα της περιόδου επικρατώντας εκτός έδρας με 7-0επί της αδύναμης αντιπάλου της, χωρίς τον τραυματία Μπρετ Μπλόντια.
Τα τέρματα για την ΑΕΛ σημείωσαν οι Ντίνος Ζιρτιλίδης (3), Κρις Πουλιάσης, ΠέδροΣιμόες, Νταν Πατσέκο και Λορρέτο Ρόσι. καλύτερος παίχτης του αγώνα, ο Ντίνος Ζιρτιλίδης.
«Ανακάμψαμε απόψε, αλλά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά για να επανέλθουμε στον τρόπο παιχνιδιού που αγωνιζόμαστε», δήλωσε ο Κρις Πουλιάσης.«Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα και ευχαριστημένος από τους Βασίλη Πανόπουλο, ΝτανΠατσέκο, Τζον Μιχαλόπουλο και Τζο Εστέρα. Οι αμυντικοί μας δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απόψε, ενώ ο Ζιρτιλίδηςήταν κορυφαίος και σημείωσε ένα πολύ όμορφο τέρμα με κεραυνό από τα είκοσι πέντε (25) μέτρα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον πολύ δύσκολο εντός έδρας αγώνα της επόμενης Τετάρτης (10/9/2014, 20.30) κατά των Πορτογάλων, ο οποίος θα καθορίσει και τον πρωταθλητή της κατηγορίας», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Μίλτον Γουγουλιάς.

Οι εναπομείναντες αγώνες των τεσσάρων πρωτοπόρων
Three Lions - Albanians
Hispanic America A - Middlesex
P.C.L. C-Forest City B
Hispanic America A - German Canadians C
Hispanic America A - Albanians
Albanians - White Eagles B
AEL Larissa FC - P.C.L. C
German Canadians C - P.C.L. C
AEL Larissa FC - Three Lions


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top