Το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι για την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ είχαμε σήμερα στο γήπεδο της Ραχούλας με αντίπαλο την ομάδα του Μαγνησιακού. Το πολύ δυνατό φιλικό βοήθησε το τεχνικό τιμ της ομάδας να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα εν όψη της συνέχειας. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Μαγνησιακού αγωνίζεται στη Β' Εθνική. Η ομάδα της ΑΕΛ στάθηκε αρκετά καλά και προσπάθησε να βγάλει τη δουλειά των πρώτων εβδομάδων, όμως η έμπειρη ομάδα του Μαγνησιακού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι και υπερείχε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα του Μαγνησιακού προηγήθηκε στο 3' μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ, με την ΑΕΛ να ισοφαρίζει στο 82' με την Θάνου. Τελικά ο Μαγνησιακός πήρε τη νίκη με σκορ 1-2, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 91'. Οι ανοιχτές προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου, όπου και θα οριστικοποιηθεί το ρόστερ.
Στο φιλικό αγωνίστηκαν: Βλασιάδη Παναγιώτα, Λιάγκα Δήμητρα, Λιάγκα Χρύσα, Πούλιου Χρύσα, Κούκου Παναγιώτα, Σιμούλη Ελένη, Συράκη Αλεξία, Χατζηλιόντα Αγλαΐα, Τσούκα Ρομίνα, Χριστοφορίδη Μαρία, Ακριβούλη Παναγιώτα.
Αλλαγές: Φερεντίνου, Θάνου, Ντεμίρη, Ρόϊδου, Μάτα, Κατσιώτη, Τεκούση, Φάρου, Λούγκου.
Προπονητής: Αχιλλέας Μαστοροδήμος

Η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά τους παράγοντες της τοπικής ομάδας της Δόξας Ραχούλας, για την παραχώρηση του γηπέδου και την θερμή φιλοξενία.



 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top