Σίγουρος ότι θα υπάρχει συμφωνία με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για τα μέτρα τα οποία θέλει να επιβάλει η Πολιτεία δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής. «Εκφράσαμε την πρόθεσή, να μας βοηθήσει η FIFA στα ζητήματα που είναι ανοικτά στον ελληνικό αθλητισμό. Η συζήτηση που είχαμε ήταν εποικοδομητική και θα υπάρχει συμφωνία στις 30 Απριλίου», ανέφερε ο υφυπουργός αθλητισμού και συνέχισε:
«Θα ήθελα να ξέρετε ότι όλοι ενδιαφερόμαστε για τα καλό του αθλητισμού και όλοι ενδιαφέρονται για την αξιοπιστία και όλα αυτά πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν με την συζήτηση και τον διάλογο. Πρέπει το ποδόσφαιρο και ο ελληνικός αθλητικός γενικότερα πρέπει να διασφαλιστεί από την αξιοπιστία. Πιστεύω στον διάλογο και προσπαθούμε να διαμορφώνουμε πεδία συνεννόησης. Αυτά τα πεδία θα είναι προωθητικά», τόνισε.
Ο Σταύρος Κοντονής στάθηκε στη σημασία της ύπαρξης διαφάνειας σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό στη χώρα γενικότερα.
«Θέλουμε να υπάρχει μια κατεύθυνση προς τη διαφάνεια τον εκδημοκρατισμό και να είστε σίγουροι ότι θα καταλήξουμε σε θετικά συμπεράσματα σε κάθε κατεύθυνση. Εξήγησα στην ομοσπονδία ότι είναι καθαρά διοικητικά μέτρα. Είναι άλλο τα διοικητικά μέτρα και άλλο τα πειθαρχικά μέτρα. Αυτά θα λαμβάνονται από τις ομοσπονδίες. Δεν μπορεί οι ποδοσφαιρικές εταιρείες να μην ελέγχονται από το κράτος ενώ ελέγχονται όλες οι άλλες. Θα καταλήξουμε σε συμφωνία», κατέληξε.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top