Αίτημα παράτασης της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος και συνέχιση της Super League με 18 ομάδες και την επόμενη αγωνιστική περιόδου έστειλε ο Εργοτέλης τόσο στη Λίγκα όσο και στις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Η ομάδα της Κρήτης κάνει λόγο για αλλοίωση του πρωταθλήματος έπειτα από την αποχώρηση της Νίκης Βόλου και του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας άνιση την μάχη της παραμονής. Επί της ουσίας, ο Εργοτέλης ζητάει να μην υποβιβαστεί κάποια ομάδα. Μάλιστα, το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στο ΔΣ της Super League που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (01/04).

Αναλυτικά το αίτημα της ΠΑΕ Εργοτέλης:
"Κύριε Πρόεδρε,
Σε συνέχεια της τηλεφωνικής συνομιλίας μας και κατόπιν σχετικών συζητήσεων με προέδρους ΠΑΕ-Μελών της Super League, η ΠΑΕ EΡΓΟΤΕΛΗΣ με την παρούσα επιστολή καταθέτει προς συζήτηση στο προγραμματισμένο για την Τετάρτη 01/04/2015 Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού την παρακάτω πρόταση:
Να κατατεθεί από την Super League επίσημο αίτημα προς την ΕΠΟ για την αναβολή της αναδιάρθρωσης της SuperLeague για την περίοδο 2015-16 σχετικά με τον αριθμό των ομάδων, προκειμένου στην λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου να υποβιβαστούν στην Football League 2 και όχι 4 ομάδες.
Η εν λόγω πρόταση θεωρούμε ότι υπηρετεί την δικαιοσύνη και την αξιοκρατία εντός του Συνεταιρισμού, καθώς το πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει υποστεί σημαντική βαθμολογική κι αγωνιστική αλλοίωση στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, λόγω των αποχωρήσεων των ΠΑΕ ΟΦΗ και Νίκη Βόλου. Είναι προφανές ότι η αποχώρηση των δύο ΠΑΕ εξελίσσεται σε παράγοντα καθοριστικής σημασίας για τη διαμόρφωση του βαθμολογικού πίνακα στις τελευταίες θέσεις και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν στην Football League.

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Δασκαλάκης
Πρόεδρος Δ.Σ.''.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top