Με αφορμή τα όσα κωμικοτραγικά διαδραματίστηκαν εις βάρος της ΑΕΛ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ηρακλή, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ έβγαλε ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Παλαιμάχων της ΑΕΛ
«Από την λήξη του παιχνιδιού με τον Ηρακλή κρατήσαμε μια στάση σιωπηρή, ακούσαμε δημοσιογράφους, φιλάθλους, προέδρους, διαβάσαμε δεκάδες blogs, αναρτήσεις στο διαδίκτυο να χλευάζουν, να βρωμίζουν υπολήψεις, ιστορίες, μετά το αποτέλεσμα του αγώνα Ηρακλή- Λάρισας. Δεν πήραμε καμιά θέση γιατί δεν είχαμε υπεύθυνη άποψη για τα γεγονότα και τις φάσεις που σημάδεψαν αυτόν τον αγώνα.
Περιμέναμε λοιπόν να δούμε στοιχεία ώστε να σχηματίσουμε άποψη και να έχουμε δική μας υπεύθυνη γνώμη για τα όσα διαδραματίστηκαν σ αυτόν τον αγώνα.
Τώρα λοιπόν γεμάτοι οργή επιστρέφουμε την λάσπη ΕΠΩΝΥΜΑ -ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ- στον πρόεδρο της Λαμίας που ξαφνικά θυμήθηκε βαζοντας πέντε "φράγκα" και μπαίνοντας σε μια παράγκα να γίνει γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο (συμβουλή: πρέπει να χώσεις πάρα πολλά για να μάθεις την βρωμιά αυτού του κυκλώματος), στους δημοσιογραφίσκους που για να πάρουν κανένα πενηντάρικο, τυλίγονται με οποιοδήποτε χρώματος κασκόλ και αμαυρώνουν ιστορίες ομάδων και κατακτήσεις τροπαίων που ουτε αν θα καταφέρουν να δουν απο τις ομάδες τους.
Τέλος κάνουμε έκκληση στον κ. Κοντονή (που διατυμπανίζει ότι θέλει να καθαρίσει τον κόπρο της ελληνικής μαφίας διαιτητών και παραγόντων), στον αθλητικό εισαγγελέα και όχι μόνο , να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνει αυτός ο αγώνας , που είναι ξεκάθαρο ότι ήταν στημένος από παντού για την ήττα της Λάρισας (ακόμη και το προπηλάκισμα των ανθρώπων του ΟΤΕ TV ήταν μέσα στον σχεδιασμό) και να στείλουν στις σπηλιές τους αυτά τα όρνια που καπηλεύονται το ελληνικό ποδόσφαιρο μια για πάντα.
Κλείνουμε δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες που συνετέλεσαν για να κερδίσουμε αυτό το αποτέλεσμα, να τους ευχηθούμε να απολαύσουν το μίνι πρωτάθλημα των play off, χωρίς άγχος, θα είμαστε κοντά τους και θα πανηγυρίσουμε οτι κατακτήσουν, ας είναι και μόνο ο σεβασμός των Ελλήνων φιλάθλων....»
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top