Επιστολή προς την Football League στην οποία καταγγέλλει εγκληματική οργάνωση στην κατηγορία, απέστειλε η ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά την είσοδό της στα play off ανόδου. Τον ορισμό ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και την αυτοπρόσωπη παρουσία του κατά την κλήρωση των αγώνων των Play off αλλά και κατά τον ορισμό των διαιτητών ζητάει η ΠΑΕ ΑΕΛ. Όπως γράφει και στην καταγγελία της, σε αντίθετη περίπτωση θα αποσυρθεί από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, στην επιστολή αναφέρεται:
«Κύριοι,
Μετά τα όσα εγκληματικά συνέβησαν στον χθεσινό αγώνα μεταξύ των ομάδων Ηρακλής-ΑΕΛ, εναντίον της ομάδας μας με τη μη τηλεοπτική κάλυψη και τη διαιτησία (για την οποία όπως θα δείτε και στο επισυναπτόμενο έγγραφό μας, είχαμε ζητήσει αξιολόγηση διότι ήταν το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς) θεωρούμε επιβεβλημένη από πλευράς σας τη λήψη οποιουδήποτε πρόσφορου μέτρου για την περιφρούρηση της διαφάνειας και της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος.
Για το λόγο αυτό ζητούμε τον ορισμό ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα και την αυτοπρόσωπη παρουσία των κατά την κλήρωση των αγώνων play off αλλά και κατά τον ορισμό των διαιτητών εκάστης αγωνιστικής των play off της Football League.
Εάν δεν ληφθούν τα παραπάνω μέτρα η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αποσυρθεί από τη διαδικασία των play off.
Αναμένουμε η διοργανώτρια αρχή να πράξει τα βέλτιστα για τη διαφάνεια του πρωταθλήματος».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top