Πληροφορήθηκα αρκετά αργά, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, ότι ο διευθυντής του ραδιοφώνου της ομάδας μας και παραγωγός εκπομπής, έχει αναρτήσει σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προαναγγελία φιλοξενίας αύριο στην εκπομπή του, ενός προσώπου το οποίο με τις μέχρι σήμερα δημόσιες τοποθετήσεις του, δεν έχει καμία σχέση με την αισθητική τις αρχές και τις αξίες των μελών της οικογενείας της ΑΕΛ.
Θέλω να δηλώσω πως δημιουργήσαμε αυτό το ραδιόφωνο, για να δώσουμε την δυνατότητα σε δημοσιογράφους και μέσω αυτών, στα μέλη της οικογενείας μας, να διαδώσουν την βυσσινί ιδέα, η οποία είναι ταυτισμένη με τις πανανθρώπινες αξίες από τις οποίες πρώτη είναι η αγάπη και η εκτίμηση προς όλες τις ανθρώπινες υπάρξεις που επιβιώνουν με αξιοπρέπεια.

Στο ραδιόφωνό μας, με οποιαδήποτε δικαιολογία, δεν είναι δυνατόν να έχει βήμα ούτε για ένα δευτερόλεπτο κάποιος υπάνθρωπος, ο οποίος έχει τολμήσει να αποκαλέσει τους Έλληνες και ξένους Παραολυμπιονίκες, όπως τους έχει αποκαλέσει και χαρακτηρίσει, προσβάλλοντας αμέσως, στο σύνολό τους, όλους τους συνανθρώπους μας με αναπηρία.

Λυπάμαι που βρίσκομαι στη δύσκολη θέση, εκφράζοντας όπως πιστεύω όλα τα μέλη της οικογένειας της ΑΕΛ, να απαγορεύσω στον κ. Γιάννη Καλογιάννη να φιλοξενήσει στην εκπομπή του το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Είμαι βέβαιος ότι μ’ αυτή μου την ενέργεια δεν θα υπάρξει κανένα μέλος της ΑΕΛ να με κατηγορήσει για λογοκρισία και θέλω να τονίσω, για άλλη μια φορά, προς όλους τους δημοσιογράφους και παραγωγούς του ΑΕΛ RADIO, ότι τις επιλογές των προσώπων που φιλοξενούμε θα πρέπει να τις χαρακτηρίζουν πέρα από την αυτονόητη σοβαρότητα, η αγωγή, η αγάπη για τον συνάνθρωπο και η προσπάθεια στήριξης των αδυνάμων.

Σε καμία περίπτωση, δε, δεν έχουν βήμα στο ραδιόφωνό μας, οι ρατσιστές και οι ιδιοτελείς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top