Ο βοηθός του Ράτκο Ντόστανιτς, Θοδωρής Σκύφτας, απάντησε στους χαρακτηρισμούς του Αλέξη Κούγια περί "αρτοποιού", τονίζοντας ότι λειτουργούσε ως διερμηνέας του τέως τεχνικού της ΑΕΛ. Μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο Θοδωρής Σκύφτας δημιούργησε πρόβλημα με τους συνεργάτες του. Ο ίδιος ο Θοδωρής Σκύφτας, μιλώντας στο Sport24 Radio 103,3 απάντησε στους χαρακτηρισμούς του προέδρου των "βυσσινί" περί αρτοποιού", τονίζοντας ότι λειτουργούσε ως διερμηνέας του τέως τεχνικού της ΑΕΛ.

Αναλυτικά ο Θοδωρής Σκύφτας
"Τα δύο τελευταία χρόνια βρίσκομαι στο πλευρό του Ράτκο Ντόστανιτς, έχουμε μια συνεργασία άψογη. Είμαι σαν διερμηνέας του, έχω τελειώσει τη γυμναστική Ακαδημία με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Αυτό δεν έχει καμία σημασία, γιατί εγώ είμαι δίπλα του σαν διερμηνέας. Ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη Λάρισα και ρωτήθηκε ο πρόεδρος, δε βρίσκω κάποιο λόγο να μην είμαι στο πλευρό του κυρίου Ντόστανιτς. Δεν δημιούργησα το παραμικρό πρόβλημα ούτε στο ματς με την Πλατανιά, ούτε στο ματς με την ΑΕΚ.

Ήμουν η αφορμή, δεν γνωρίζω το λόγο. Από την πρώτη στιγμή, δεν με ήθελε στα πόδια της ομάδας. Εγώ διερμηνέας ήμουν, παρά το γεγονός ότι ο κύριος Ντόστανιτς ξέρει κι αγγλικά κι ελληνικά, ξέρει γαλλικά. Υπάρχουν πολλοί Σέρβοι παίκτες στην ομάδα.

Σε όλες τις ομάδες, όταν έρχονται ξένοι προπονητές φέρνουν κάποιο επιτελείο. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα συνεργασίας ούτε με τον κύριο Καλαποθαράκο, ούτε με τον κύριο Φουσέκη. Από την πρώτη στιγμή, ήρθε ένα παιδί που ήταν βοηθός. Δεν μπορούσε ο κύριος Ντόστανιτς να φέρει βοηθό από τη Σερβία, γιατί θα ήταν οικονομική επιβάρυνση για την ομάδα. Είπε, απλά, θέλω να έχω αυτόν τον άνθρωπο σαν διερμηνέα μου. Ήταν θέμα αποτελέσματος. Όσο κέρδιζε η ομάδα ήταν καλά. Στη Λιβαδειά, έφταιγα εγώ. Και χθες εάν κερδίζαμε, δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Είχα αρτοποιείο, το έχω κλείσει εδώ και τρία χρόνια. Ο Τσίρο Μπλάζεβιτς, ήταν σκουπιδιάρης. Δεν σημαίνει ότι επειδή ήταν σκουπιδιάρης, δεν έγινε μεγάλος προπονητής. Ούτε εγώ είπα ότι θα γίνω μεγάλος προπονητής.

Έγινε μια συζήτηση μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, την Τετάρτη, τέθηκε το θέμα το δικό μου. Ο πρόεδρος (Κούγιας) είπε δεν υπάρχει κανένα θέμα, θα λειτουργούσα ως διερμηνέας. Χθες, μετά το ματς είπε ότι δεν θέλει να με ξαναδεί στην ομάδα της ΑΕΛ, στο γήπεδο. Για τον κύριο Ντόστανιτς μιλούν τα αποτέλεσμα, αλλά κι ως άνθρωπος έχει αξίες. Δεν ήθελε να φθάσουν τα πράγματα εδώ. Αγαπάει την Ελλάδα, ήθελε να έλθει στην ΑΕΛ γιατί είναι μεγάλη ομάδα".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top