Οι Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Άρης, Λαμία, Παναιτωλικός και Απόλλων Σμύρνης σκοπεύουν να το πάνε στα άκρα έστειλαν επιστολή στη NOVA επικαλούμενοι συνθήκες ανισονομίας. Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 έξι ομάδες της Super League που παραμένουν... άστεγες προτίθενται να μην υπογράψουν την προκήρυξη και βάζουν μπλόκο στην έναρξη του πρωταθλήματος. Διαβάστε την επιστολή:
Κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για το πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίσατε στη δημιουργία κλίματος αθέμιτου ανταγωνισμού στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με την κίνηση σας να κλείσετε συμβόλαια τηλεοπτικών δικαιωμάτων με τις μισές ομάδες της Sυρer League.
Επίσης διαμαρτυρόμαστε για τα προβλήματα που μας έχετε δημιουργήσει καθυστερώντας τις πληρωμές των υφιστάμενων τηλεοπτικών δικαιωμάτων (καθυστερήσεις που ξεπερνούν το 50% του αρχικά οφειλόμενου ποσού) με αποτέλεσμα οι περισσότερες ομάδες να παρουσιάζουν προβλήματα ταμειακής ρευστότητας.
Έχετε φυσικά απόλυτη γνώση του γεγονότος ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα αποτελούν για τις ΠΑΕ πολύ περισσότερο από το 50% των ετήσιων εσόδων τους και η αψυχολόγητη ενέργειά για την κάλυψη των μισών ομάδων καθιστά υπαρκτό τον κίνδυνο αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος.
Να γνωρίζεται πως η πλειονότης των ομάδων που με δική σας ευθύνη μένουν εκτός, θα βρεθούν στην δυσάρεστη θέση να εξαντλήσουν όλες τις νόμιμες δυνατότητες οι οποίες θα θέσουν εν κινδύνω την τέλεση αυτού του ιδίου του πρωταθλήματος.

Αναμένουμε απάντηση σας
Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ
Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top