Μία ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε ο Αήττητος Σπατών, που θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα της Football League, αφού στο ρόστερ της ομάδας προστέθηκε και ο Δημήτρης Γροντής, που έμεινε ελεύθερος από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Η συμφωνία είναι για μονοετές συμβόλαιο. Ο Δημήτρης Γροντής γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1994 στο Δίστομο και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2012 μέχρι το 2016, καταγράφοντας 45 συμμετοχές και 5 γκολ. Στη συνέχεια μετακόμισε στον Ατρόμητο, παίζοντας σε 10 παιχνίδια και τον Ιανουάριο του 2017 βρέθηκε στην ΑΕΠ Ηρακλής, όπου πραγματοποίησε 17 συμμετοχές και αποχώρησε ως ελεύθερος. Με την ομάδα των Τρικάλων, την σεζόν 2017-2018, έπαιξε σε 25 αγώνες, σε πρωτάθλημα Football League και Κύπελλο, δίχως να σκοράρει. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αήττητου Σπατών
Η ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων ανακοινώνει τη μεταγραφή του Δημήτρη Γροντή για έναν χρόνο! Μ' αυτόν τον τρόπο η ομάδα μας συνεχίζει δυναμικά τις κινήσεις της στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, στην πρώτη της χρονιά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο 23χρονος μέσος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη τεράστια εμπειρία παίζοντας με σπουδαίους ελληνικούς συλλόγους όπως οι: ΑΕΚ, Ατρόμητος, Ηρακλής και ΑΕΛ ενώ πέρυσι ήταν δανεικός στα Τρίκαλα. Ο Αήττητος Σπάτων αποτελεί πλέον το νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι.

Η δήλωσή του μετά την υπογραφή του:
«Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να συνεργαστούμε κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον εδώ. Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία πάνω απ’ όλα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top