Όπως είχε δεσμευτεί το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ απέναντι σε αυτούς που αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας το καλοκαίρι, το ελάχιστο εισιτήριο στην ανατολική εξέδρα στα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και στους προημιτελικούς του Κυπέλλου θα είναι 20€. Στη δυτική εξέδρα θα είναι 40€ και 60€. Παιδικά ισχύουν μόνο για τη δυτική εξέδρα και μόνο στην τιμή των 20€.
Λόγω της συμπεριφοράς των αλητών που δεν σεβάστηκαν τους χιλιάδες οπαδούς μας και τις οικογένειές τους που τους αποδοκίμασαν στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο καταργούνται οριστικά τα εισιτήρια του 1€ και 5€, τα οποία δυστυχώς σχεδόν μόνο αυτοί οι αλήτες προμηθεύτηκαν.
Γι αυτούς τους αλήτες και για τα αλβανάκια που παρασύρουν θα υπάρξει αυξημένη επιτήρηση με τις φωτογραφίες τους τόσο στα εκδοτήρια κατά την πώληση όσο και στα σημεία εισόδου.
Η ενέργεια αυτή γίνεται τόσο για την προστασία των χιλιάδων οπαδών μας και των οικογενειών τους στην ανατολική εξέδρα, γιατί τα συγκεκριμένα πρόσωπα συνεργάζονται με όλους όσους επιθυμούν την αγωνιστική καταστροφή της ΑΕΛ για να ξαναγίνει ερασιτεχνική ομάδα και να την πάρουν τζάμπα, αλλά και από αυτούς που συνεργάζονται και συναντώνται μαζί τους σχεδόν καθημερινά.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top