Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΛ και με τίτλο "Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ". Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ
«Μετά το κυριακάτικο παιχνίδι ήρθε άλλη μια σωρεία ανακοινώσεων από τον ψυχικά διαταραγμένο "οραματιστή". Ωστόσο σε αυτές έρχονται να προστεθούν και οι ανακοινώσεις των διακοσμητικών αντιπροέδρων και μελών του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. οι οποίοι για λίγη δημοσιότητα ή λίγους ψήφους στα χωριά τους, στηρίζουν τις γελοιότητες και συμμετέχουν στο θέατρο που στήνει.
Κύριοι όσο χρησιμοποιείτε την ΑΕΛ για αυτοπροβολή και διαφήμιση χειροτερεύετε τη θέση σας. Όσο ανίκανοι είστε να δημιουργήσετε όραμα και να γράψετε ιστορία άλλο τόσο ικανοί είστε να διώξετε όλο το φίλαθλο κόσμο από το γήπεδο μέσα σε δύο χρόνια. Να ξέρετε όμως πως ποτέ δεν θα καταφέρετε να διώξετε εμάς από τη θέση μας που είναι η κερκίδα.
Δήμαρχε τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύς θόρυβος γύρω από το όνομα σου. Η θέση σου είναι θεσμική και επιβάλλει την προστασία και την υπεράσπιση των Λαρισαίων πολιτών. Την ώρα που αυτός ο ανισόρροπος εξαπολύει ρατσισιτικές επιθέσεις μίσους εναντίων Λαρισαίων πολιτών, εσύ αντί να κάνεις αυτό που πρέπει εξακολουθείς να μην παίρνεις θέση και πρωτοβουλίες. Έννοια σου και οι εκλογές είναι πολύ κοντά!
Κοντέ, κάθε φορά που σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί η ΑΕΛ μας αποδεικνύεις πόσο ανώριμος είσαι παρά την ηλικία σου. Η ομάδα θα αγωνίζεται στην έδρα της και σε όλα τα παιχνίδια. Και όσο θα αγωνίζεται εμείς θα είμαστε εκεί όσο και αν ανεβάσεις τις τιμές των εισιτηρίων. Βγάλε μας φωτογραφίες, δημοσίευσε τα ονόματα μας. Εμείς θα σε αντιμετωπίζουμε όπως όλους, πρόσωπο με πρόσωπο. Κατάλαβε πως όσο συνεχίζεις αυτά που κάνεις γελοιοποιείσαι, για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Φέρσου μια φορά σαν άνδρας. Παράδωσε τις μετοχές και ΦΥΓΕ!
Στηρίζουμε την ομάδα και τους παίκτες μέχρι τέλους, γι' αυτό τους παροτρύνουμε να παίζουν με ψυχή και πάθος για τη φανέλα μας. Βαγγέλη, Νίκο ξέρετε τι σημαίνει ΑΕΛ. Δείξτε το στις επόμενες γενιές και θα είμαστε δίπλα σας! Αν η ομάδα δεν κατέβει θα έχετε τεράστιο μερίδιο ευθύνης!
Υ.Γ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top