Ο Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Άγγελος Χαριστέας «καυτηριάζει» τον άθλιο αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena, στέκεται στον βαθμό που πήρε ο Αρης, στη στήλη που έχει στο sdna. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τι έγραψε ο Άγγελος Χαριστέας για το παιχνίδι ΑΕΛ-Άρης και το AEL FC Arena. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως δίνει κάποιος το ΟΚ για να παιχτεί ποδόσφαιρο σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Παρακολούθησα ολόκληρο το παιχνίδι και με το που τελείωσε έβαλα κατευθείαν να δω Σάλκε-Βόλφσμπουργκ για να «θυμηθώ» το κανονικό χρώμα του χορταριού. Είναι κρίμα πρώτα για την ΑΕΛ που αναγκάζεται να παίζει εκεί, αλλά και για τον Αρη που έχει μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, κάτι που χθες ήταν ακατόρθωτο.
Το γήπεδο είναι επικίνδυνο. Είναι ξεκάθαρη δυσφήμιση για το ποδόσφαιρό μας. Οι ποδοσφαιριστές κάνουν τον σταυρό τους για να μην τραυματιστούν. Βέβαια, ο Χούμπτσεφ της ΑΕΛ στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά και οι Κωνσταντινίδης και Βέλεθ την «πλήρωσαν». Κρίμα, πραγματικά γιατί μιλάμε για το ποιο καινούργιο γήπεδο στην Ελλάδα. Οποιοι είναι αρμόδιοι πρέπει να λύσουν... χθες αυτό το θέμα.
Ρισκάρουν παίκτες την καριέρα τους δεν είναι αστείο. Για μένα άμεσα θα πρέπει να δοθεί εντολή να μην ξαναγίνει εκεί αγώνας μέχρι να φτιαχτεί ο αγωνιστικός χώρος. Αν δεν το κάνει αυτό η αρμόδια αρχή σημαίνει πως είναι ανίκανη και δεν μπορεί να προστατεύσει το ίδιο της το προϊόν.
Σε γενικές γραμμές είναι πολύ ευχαριστημένος από τον Αρη και την προσπάθεια που έκανε παρά τις δυσκολίες που αναλύσαμε παραπάνω. Πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα περάσουν όλες οι ομάδες από την έδρα της ΑΕΛ, διότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Το αποτέλεσμα ήταν καλό για τον Αρη. Θέλω να σταθώ στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ηταν σχεδόν άριστη. Κέρδισαν μονομαχίες, είχαν εξαιρετικής αλληλοκαλύψεις και δεν δέχτηκαν φάσεις με εξαίρεση μία στο πρώτο ημίχρονο και το δοκάρι που όμως ξεκίνησε από λάθος του Δεληζήση.
Βέβαια, σε ένα τέτοιο τερέν δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Ο Αρης ήταν πολύ καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο, κατέβασε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα βάσει και των απουσιών που είχε. Κατάφερε να κλείσει τους χώρους στη μεσαία γραμμή εκεί όπου είναι η δύναμη της ΑΕΛ. Κορυφαίος για μένα ήταν ο Ματίγια, που κράτησε μπάλα, μοίρασε το παιχνίδι. Είχε όμως κακά στημένα αυτή τη φορά. Καταλυτικός ήταν και ο Κουέστα που όποτε χρειάζεται με τις επεμβάσεις του δίνει λύσεις. Στα συν και η παρουσία του Κόρχουτ, παρά το σοκ που έπαθε όταν αντίκρισε το γήπεδο. Είχε καλή κίνηση στο χώρο, ζητούσε μπάλα και είναι σίγουρα μία προσθήκη ουσίας που έλειπε από τον Αρη. Ξανατονίζω είναι πολύ σημαντικός ο κάθε εκτός έδρας βαθμός. Ο Αρης παρά τα πολλά προβλήματά του βρίσκεται στον στόχο του. Σαφώς και στη συνέχεια θα πρέπει να χτυπάει όλα τα παιχνίδια, αλλά είναι πολύ σημαντικό όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον να μην χάνεις. 
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top