Εκτός έδρας νίκη στο Epirus Football Arena, για το γυναικείο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατηγορίας, πέτυχε με σκορ 4-3, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, με αντίπαλο την ομάδα της Προοδευτική Περάματος, σ' εξ' αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής. Η ΑΕΛ ήταν αυτή που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, όταν στο 24΄, μετά από εκτέλεση κόρνερ της Σρετένοβιτς από δεξιά και αφού η άμυνά μας δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, η Ζντράκοβιτς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Αρχικά στο 32’ η Μπάσκα έφερε το ματς στα ίσα (1-1) με σουτ από θέση πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Πελεκούδα βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ και απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1, ένα λάθος της Γιωτίτσα στην εκπνοή του ημιχρόνου έδωσε την ευκαιρία στη Βασιλείου για την ΑΕΛ να ισοφαρίσει σε 2-2. Η Βασιλείου ήταν αυτή που έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΛ στο 53ο λεπτό, όταν σε γέμισμα της Κόντου από τα αριστερά, ξέφυγε από την επιτήρηση των αμυντικών μας και με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-3.  η Μπάσκα στο 75’  ισοφάρισε σε 3-3, αλλά στο 89’ η Σρετένοβιτς κέρδισε φάουλ από θέση πλάγια δεξιά και αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, το εκτέλεσε η ίδια και έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων της Συμεωνίδη «γράφοντας» το τελικό 3-4. Κακή η διαιτησία της τριπλέτας από την Άρτα με πολλές λάθος αποφάσεις σε σχετικά εύκολες φάσεις. Αντιθέτως εξαιρετική ήτανε η φιλοξενία των ανθρώπων από τα Γιάννενα με την ΑΕΛ να τους ευχαριστεί θερμά. Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ είναι αυτήν την Τετάρτη 23/1/19 μέσα στο στάδιο Αλκαζάρ με τις Ελπίδες Καρδίτσας. Ο αγώνας αυτός είναι επίσης εξ' αναβολής λόγω των πρόσφατων χιονοπτώσεων στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής. Η ΑΕΛ καλεί το κόσμο να ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα σε ακόμα έναν σημαντικό αγώνα που έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της.


Προοδευτική Περάματος (Βασίλης Καλτσής): Συμεωνίδη, Αρσένη, Γιωτίτσα (67’ Μιχαηλίδου) Υφαντή, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Μπάσκα, Σιούλα (5’ Ντόκα), Ράπτη (88’ Νικολάου), Σκούρου, Πελεκούδα.

ΑΕΛ (Βασίλης Πάνος): Αρζουμανίδου, Νεοφύτου, Αρκουλή, Σωτηριάδη, Τσιάρα (56’ Παυλουπούλου), Κόντου, Σκωτεινιώτη Κ. (84’ Σκωτεινιώτη Γ.), Ζντράκοβιτς, Σρετένοβιτς, Βασιλείου (75’ Ακριβούλη), Γιαμαλή (90’ Καπιτσίκα).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top