Πέντε αγωνιστικές απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League. Δείτε αναλυτικά τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας της ΑΕΛ, με άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα της Super League, στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Η ΑΕΛ σε διπλή ισοβαθμία υπερτερεί προς το παρών με Πανιώνιο, εκκρεμεί το ματς του δευτέρου γύρου, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό. Αγώνες μέχρι τώρα 
Ξάνθη-ΑΕΛ 1-0, ΑΕΛ-Ξάνθη 1-1
ΑΕΛ-Λαμία 1-2, Λαμία-ΑΕΛ 2-1
ΑΕΛ-ΟΦΗ 0-0, ΟΦΗ-ΑΕΛ 0-0
Λεβαδειακός-ΑΕΛ 1-1, ΑΕΛ-Λεβαδειακός 2-0
ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0, ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ 0-0
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 2-0
ΑΕΛ-Πανιώνιος 4-2

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων (με *τα εκτός έδρας)
ΛΑΜΙΑ (30): Πανιώνιος, ΠΑΟΚ*, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Απόλλων Σμ.*.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (29): Λαμία*, ΑΕΛ, Λεβαδειακός*, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρ.*.
ΞΑΝΘΗ (29): ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός*, Απόλλων Σμ., Αρης*.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (27): ΑΕΛ*, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα*, ΟΦΗ*, Πανιώνιος.
ΑΕΛ (27): Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος*, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ*, Ολυμπιακός.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(23): Λεβαδειακός*, ΟΦΗ*, Αστέρας Τρ., Πανιώνιος*, ΠΑΟΚ.
ΟΦΗ (22): Αρης*, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός*, Αστέρας Τρ., Ατρόμητος*.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (20): ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρ.*, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ*, ΑΕΚ.

1/ Στις ισοβαθμίες τα κριτήρια κατάταξης κατά σειρά είναι τα εξής:
α. Σε περίπτωση που από τον ανωτέρω πίνακα προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
β. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.
γ. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
δ. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
ε. Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβαθμία ομάδων τότε συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top