Ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, είναι ο δικηγόρος του πρώην προέδρου του ΟΦΗ, Φώτη Τσάλου. Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας είπε στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, μετά την απόφαση υποβιβασμού του ΟΦΗ, για το περσινό παιχνίδι με τον Αιγινιακό, πως δεν υπήρχε αναφορά από τη Sportradar και πως η υπόθεση μοιάζει με κακόγουστο αστείο. Δείτε παρακάτω τι είπε ο Αλέξης Κούγιας... «Ο Καλαϊτζίδης είχε καταθέσει και για το Βέροια – Ολυμπιακός ότι ο Λαναρής πήγε στα αποδυτήρια και τους είπε να χάσουν 3-0. Έχει κριθεί αναξιόπιστος. Βγήκε απόφαση από τα πειθαρχικά όργανα και απαλλάχθηκε η Βέροια. Αν κάποιος είναι ύποπτος, είναι ο ίδιος. Διότι ανέβαιναν ο ΟΦΗ και ο Άρης και προσδοκούσε να ανέβει ο Απόλλων Πόντου, του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο αδερφός του».
Στη συνέχεια είπε: «Εμένα, ως ΠΑΕ ΑΕΛ, θα με συνέφερε η τιμωρία του ΟΦΗ και ο υποβιβασμός του. Ωστόσο, είμαι σίγουρος για την αθωότητα του ΟΦΗ. Όλη η υπόθεση μοιάζει με κακόγουστο αστείο. Ο στοιχηματισμός στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν 1137 ευρώ. Η Sportradar στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει καμία αναφορά. Δεν υπάρχει καμια αναφορά στο φύλλο αγώνα για κάτι ύποπτο».
Ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε, επίσης, πως η πληρωμή για τα εισιτήρια έγινε στις 14:09 εκείνης της Παρασκευής, «ενώ οι τράπεζες κλείνουν στις 14:00».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top