Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά ο Γιάννης Πετράκης
«Σ’ ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν πολύ τους βαθμούς έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες, δημιουργήσαμε ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε μαζική άμυνα. Η ΑΕΛ μόνο μία φορά κατόρθωσε να μας απειλήσει. Η προσπάθεια, η εικόνα , οι ευκαιρίες, μας αφήνουν μεγάλη πίκρα. Πολύ άτυχο το αποτέλεσμα. Όταν υπάρχει προσπάθεια από τα παιδιά όμως, στο τέλος αποδίδεται το δίκαιο, σήμερα όμως δεν αποδόθηκε. Μένουν 5 ματς θα πρέπει να συνεχίσουμε σ’ αυτόν τον δρόμο και θα αποδοθεί το δίκαιο».

Για το αν έπρεπε να πάει την μπάλα πιο χαμηλά και όχι με σέντρες, όταν η άμυνα της ΑΕΛ ψήλωσε κι άλλο με τις αλλαγές του Φέστα: 
«Όταν είναι κλεισμένος ο αντίπαλος και με συμπαγή άμυνα, αν δεν χρησιμοποιήσεις τα πλάγια είναι δύσκολο να βρεις λύση. Πηγαίνοντας την μπάλα στον άξονα, ανοίγαμε μετά το ματς προς τα έξω. Δεν νομίζω άλλη ομάδα να έκανε τόσες ευκαιρίες στην ΑΕΛ. Οι ευκαιρίες που είχαμε και το γεγονός ότι γίναμε επικίνδυνοι, δείχνουν ότι ήταν καλός ο τρόπος που επιτεθήκαμε. Υπάρχει και η ψυχολογική πίεση τη δεδομένη στιγμή που είναι ένας παράγοντας που πρέπει να τον λάβουμε υπόψη μας, αλλά οι παίκτες έκαναν σηματικά πράγματα».

Για το όριο της παραμονής και αν είναι πάνω από 30 βαθμοί: 
«Μένουν άλλα 5 ματς, δεν μ’ αρέσει να πω, αλλά παίζοντας έτσι η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα. Ένα ματς να πάρουμε και πλησιάζουμε τους πάνω. Να συνεχίσουμε και στο τέλος θα αποδοθεί το δίκαιο».

Αν επηρεάζει η φημολογία για το αν θα γίνει αναδιάρθρωση: 
«Δεν το λαμβάνω καθόλου υπόψη. Υπάρχει ένα δεδομένο, πρέπει να πάμε όσο το δυνατόν πιο πάνω. Όλοι οι προπονητές το ίδιο σκέφτονται νομίζω».

Για τη δυσκολία του ΠΑΣ να σκοράρει σε κλειστές άμυνες: 
«Όταν κάνουμε μία αποτίμηση αφορά όλο το πρωτάθλημα καί τους αντιπάλους μας. Σας προκαλώ να μου πείτε σε ποιο ματς γίνονται πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι τηρουμένων των αναλογιών και προβλημάτων που έχουμε, έχουμε συνέπεια. Δύσκολο να περιμένεις ότι θα κάνουμε 10 φάσεις και ο αντίπαλος καμία. Σήμερα όμως είχαμε 5-6 καλές ευκαιρίες. Αυτοί τι θα πουν για το επιθετικό κομμάτι;Η Λαμία κι αυτή δεν είχε ευκαιρία στο προηγούμενο ματς, εκτός του γκολ. Δεν μας πήγε η τύχη, δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν σήμερα, αλλά πιστεύω στο τέλος θα αποδοθεί το δίκαιο».

Για τον κόσμο που χειροκρότησε στο τέλος τους παίκτες: 
«Αν δεν πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ. Εκτίμησε ο κόσμος την κατάθεση ψυχής σήμερα».

Για την αφλογιστία του ΠΑΣ και πως θα σωθεί, αν δεν σκοράρει: 
«Αν δεν δημιουργούσαμε προϋποθέσεις θα έλεγα πως στο καλό θα βρούμε λύση. Πιστεύω όμως στους παίκτες, είχαμε σήμερα ευκαιρίες και πολλές. Αν έμπαινε κάποια απ’ όλες που κάναμε σήμερα θα λέγαμε ότι είμαστε καλά. Χρειάζεται και η τύχη στο ποδόσφαιρο. Στο τέλος θα απονεμηθεί δικαιοσύνη».

Για το ότι μπορεί να θεωρηθεί από τις δηλώσεις του ότι ο ΠΑΣ κινδυνεύει μόνο λόγω ατυχίας: 
«Δεν είναι ώρα αποτίμησης, αλλά όταν τελειώσει θα κάνω τον απολογισμό. Δεν θα ψάξω για δικαιολογίες, αλλά πρέπει να κάνουμε αντικειμενική εκτίμηση για το τώρα. ‘Άλλοτε η τύχη, άλλοτε η δουλειά μας, άλλοτε η διαιτησία, οι τραυματισμοί κτλ. Μας κόστισαν. Να τελειώσει η χρονιά και θα αποδώσουμε το δίκαιο, δίχως να ψάξουμε δικαιολογίες».

Για το ότι ήταν από τα καλύτερα ματς, χωρίς όμως νίκη και ποιο είναι το κλίμα στα αποδυτήρια: 
«Όταν δεν κερδίζεις υπάρχει στενοχώρια είτε παίξεις καλά είτε όχι. Είναι φυσιολογικό το συναίσθημα. Πρέπει τώρα να κάνουμε καλή αποτίμηση, να μάθουμε, να μας πεισμώσει περισσότερο και όσα δεν κερδίσαμε σήμερα να προσδοκούμε να τα πάρουμε στο μέλλον».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top