Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μανώλης Μπέρτος, μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης του πρωταθλήματος της Superleague, με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά ο Μανώλης Μπέρτος
Τι εντύπωση σου αφήνει αυτό το παιχνίδι, ένα παιχνίδι που η ΑΕΛ επιστράτευσε όλες τις αμυντικές της δυνάμεις:
«Νομίζω σήμερα ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο, που το ξέραμε από την αρχή του παιχνιδιού. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, που πήραμε αυτόν το πολύτιμο βαθμό και ευελπιστούμε στο μέλλον να μας φανεί αυτός ο βαθμός χρήσιμος.»

Ακόμα πιο πολύτιμος βαθμός γιατί έρχεται μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, που σημαίνει συνεχίζεται επιτυχημένα την προσπάθεια για να ανεβείτε όσο γίνεται ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα:
«Σίγουρα οι εμφανίσεις μας τον τελευταίο καιρό είναι πάρα πολύ καλές, δεν χάνουμε, αυτό είναι το σημαντικότερο και επίσης ότι προσπαθούμε να πάρουμε κάτι από κάθε παιχνίδι.»

Νοιώθετε πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση τώρα. Μετά και από αυτό το βαθμό, απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει με νύχια και με δόντια για την σωτηρία της:
«Σίγουρα ναι, σήμερα ήθελε ο αντίπαλος το παιχνίδι, όπως και εμείς. Καταφέραμε πήραμε το βαθμό, προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι, με δουλειά.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top