Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Απόστολος Σκόνδρας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του πρωταθλήματος της Superleague, με την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Απόστολος Σκόνδρας 
«Από άποψη τελικών προσπαθειών είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει εντός έδρας. Νομίζω ότι η ΑΕΛ, αν εξαιρέσω ένα σουτ στο β’ ημίχρονο, δεν μας έκανε κάτι άλλο. Είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, δουλέψαμε αρκετά, έπαιζε μαζική άμυνα η αντίπαλη ομάδα, αλλά εμείς βγάλαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Μένουν άλλα 5 παιχνίδια, κάθε ματς είναι τελικός και δεν γυρνάει πίσω. Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια και να παίζουμε έτσι όπως σήμερα, η τύχη θα μας γυρίσει, θα βάλουμε το γκολ και θα πάρουμε τους βαθμούς».

Θεωρείς ότι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με δεδομένο ότι από ένα σημείο και μετά ο αντίπαλος έπαιζε με 10 παίκτες: 
«Σίγουρα ήταν ένα πλεονέκτημα, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Όλοι οι παίκτες, όμως, προσπαθήσαμε και κάναμε κατάθεση ψυχής. Δεν είναι εύκολο όταν ο αντίπαλος παίζει πίσω μαζικά πίσω από την μπάλα. Προσπαθήσαμε, δεν μπήκε το γκολ, δεν πειράζει, αν είμαστε έτσι και μετά θα έρθει η νίκη».

Η εικόνα στο σημερινό παιχνίδι σας δίνει την αισιοδοξία:
«Έχουμε αλλάξει νοοτροπία στο παιχνίδι μας εδώ και 1-1,5 μήνα, παρουσιαζόμαστε αρκετά καλοί. Συνήθως χάνουμε στις λεπτομέρειες προς τα τελευταία λεπτά. Μας λείπει το γκολ σε όλα τα ματς, γι’ αυτό και δεν έχουμε ανέβει βαθμολογικά».

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι αυτό θα αλλάξει:
«Σίγουρα. Πρέπει να το κάνουμε εμείς να αλλάξει. Εμείς είμαστε που αγωνιζόμαστε, πρέπει να το κάνουμε να αλλάξει έτσι κι αλλιώς, δεν γίνεται να κάνουμε κάτι άλλο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top