Αγωνιστικός απολογισμός Σαββατοκύριακου. Τα τμήματα μπάσκετ της ΑΕΛ συμμετείχαν με δύο επίσημες αναμετρήσεις στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ.
Την Κυριακή (03/03) η ομάδα των Νέων ΑΕΛ της Ακαδημίας μας αντιμετώπισε την ομάδα της Δεσκάτης σε ένα παιχνίδι τελικό που θα καθόριζε την παραμονή στην Α2 ΕΣΚΑΘ.
Η κρισιμότητα της αναμέτρησης, έφερε άγχος που ήταν εμφανής για την ομάδα μας.
Οι αθλητές μας ξεκίνησαν σφιγμένοι και στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν πολύ κακό. Στη συνέχεια η ομάδα μας έπαιξε καλύτερα αμυντικά αλλά επιθετικά ήτανε νευρική και δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα παιδιά έδειξαν πάθος και κατάφεραν να πάρουν μία διαφορά 7-8 πόντους, την οποία την διατήρησαν μέχρι τέλους.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την θέληση και το πάθος παρά το άγχος που είχαν λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού.

Γ.Α.Σ. Δεσκάτη - Νέοι ΑΕΛ : 47 - 53
Δεκάλεπτα : 9-8, 25-28, 41-42, 47-53
Νέοι ΑΕΛ (Αμδίτης-Βαγιόπουλος) : Παπαδούλης, Φασλής, Καναβούρας, Γαβρογιάννης 15, Ραχμάνης 5, Τσιγάρας 6, Ταμπάρης, Κομνός 8(1), Οικονόμου 9, Τσέλιος 7, Ντεούδης 3(1), Τζιμόπουλος.


Το Σάββατο (02/03) το παιδικό τμήμα των Νέων ΑΕΛ της Ακαδημίας μας αντιμετώπισε το αντίστοιχο τμήμα του Κεραυνού για τα προημιτελικά του νομού. Οι αθλητές ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι και κατάφεραν στο πρώτο 15λεπτο να είναι κυρίαρχοι και να έχουν ακόμα και διψήφια διαφορά.
Το επόμενο 10 λεπτό ήταν καταστροφικό καθώς βγήκαν εκτός ρυθμού και έχασαν την συγκέντρωση τους επιθετικά με αποτέλεσμα να χάσουν το προβάδισμα.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε προσπάθεια να αντιδράσουν αλλά η κούραση και ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν τους ευνόησαν.
Συγχαρητήρια στα παιδιά που έδειξαν ήθος και χαρακτήρα σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.
Συνεχίζουμε δυνατά.

Κεραυνός vs Νέοι ΑΕΛ : 66 - 44
Δεκάλεπτα : 11-17, 35-29, 52-40, 66-44.
Νέοι ΑΕΛ (Αμδίτης - Οικονόμου) : Παπαδούλης , Φασλής , Καναβούρας , Τσέλιος, Ραχμάνης , Τσιγάρας , Ταμπάρης , Σπυρούλης, Καιπης , Κωτούλας , Ντεούδης , Τζιμόπουλος.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top