Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Γιάννης Αναστασίου: 
«Πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πάντα δύσκολη. Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου στο τέμπο που θέλαμε, προηγηθήκαμε με ένα τυχερό γκολ κι εκεί που το ημίχρονο μπορούσε να τελειώσει με την μπάλα στα πόδια μας, κάναμε μια βιαστική επιλογή και δεχτήκαμε την ισοφάριση. Στην επανάληψη, κυριαρχήσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το πέναλτι. Σίγουρα όταν δεν βάζεις γκολ δεν θα κερδίσεις, το θετικό είναι ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Χρησιμοποιήσαμε ένα νέο παιδί τον Νταβιώτη που είναι κέρδος για εμάς, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και συνεχίζουμε».

Για τον Μέγιερι: 
«Θα κάνει μαγνητική αύριο, έχει ενόχληση στον τετρακέφαλο. Θα μάθουμε αύριο».
Για το αν έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παίζει: «Πάντα έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά των παικτών και τι βγάζει ο καθένας στην προπόνηση και στα έως τώρα παιχνίδια. Προσπαθούμε να βρούμε χημεία, ξέραμε πως η ΑΕΛ θα παίξει με τόσους παίκτες στην άμυνα, θέλαμε να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία στο κέντρο αλλά ήμασταν ακίνδυνη. Στο δεύτερο ημίχρονο το αλλάξαμε κι ήμασταν καλύτεροι. Πιστεύω την επόμενη αγωνιστική και με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, πως θα πηγαίνω πιο πολύ σε ένα σταθερό σχήμα κι εκεί θα κοιτάξουμε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό. Τα υπόλοιπα συστήματα που δουλέψαμε και παίξαμε μέχρι τώρα είναι συστήματα που έχουμε δουλέψει με τα θετικά και τα αρνητικά τους. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες για κάτι θετικό, κυρίως στην επίθεση και στη μεσαία γραμμή, γιατί υστερούμε στη κίνηση και στη δημιουργικότητα. Για τον λόγο αυτό μπήκε ο Νταβιώτης, γιατί έχει διαρκή κίνηση και ζητάει την μπάλα και το έκανε όσο αγωνίστηκε και μας βοήθησε όσο έπαιξε».

Για το αν θα δώσει ευκαιρίες και σε άλλα νέα παιδιά από τις ακαδημίες: 
«Αυτός είναι συνδυασμός πραγμάτων. Προσωπικά μ' αρέσει να βάζω νέα παιδιά, αλλά το σημαντικό είναι να υπάρχει μια υποδομή και να ξέρουμε που να πάμε. Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο να δώσουμε πολύ χρόνο σε πολλά παιδιά. Ήταν θετικό σήμερα που είδαμε τον Νταβιώτη, είναι κάποια παιδιά που θέλουμε να στηρίξουμε. Δεν μπορούν να γίνουν πολλές τέτοιες επιλογές, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και χρειάζεται υπομονή. Ο κόσμος δεν έχει υπομονή. Έχουμε πολύ περισσότερες δυνατότητες και είναι θέμα φορμαρίσματος».

Για τον Βέλλιο: 
«Λόγω θέσης πάντα θες το γκολ. Μπορείς να κάνεις τα πάντα μέσα στο γήπεδο, αλλά αν δεν βάλεις γκολ θεωρείς πως το παιχνίδι δεν ήταν αυτό που ήθελες. Κάνει μια προσπάθεια να βοηθήσει την ομάδα και τον εαυτό του. Σίγουρα όλοι περιμένουμε περισσότερα, το καλό είναι πως είναι υγιής και δουλεύει. Πιστεύω πως αν μπει το πρώτο γκολ θα ανέβει, ίσως αν έμπαινε το δοκάρι σήμερα να ήταν τα πράγματα διαφορετικά. Δεν πρέπει να μένουμε σε αυτό, αλλά να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top