Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, μιλώντας για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Superleague με τον Ατρόμητο, στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου:
«Να ευχηθώ να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με καλύτερο θέαμα, λιγότερα λάθη και πιο πολύ κόσμο στα γήπεδα. Προερχόμασταν από μια προετοιμασία, που προσπαθούμε να διορθώσουμε πράγματα και για τον λόγο αυτό ο σημερινός βαθμός για εμένα κρίνεται πάρα πολύ σπουδαίος, γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια σε όλο το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι σε καλύτερη φόρμα, καθώς άρχισε νωρίτερα την προετοιμασία του, έχει παίξει και τέσσερα επίσημα παιχνίδια, στα τρία τα πήγε εξαιρετικά. Καταλαβαίνω πως αυτή η περίοδος ευνοεί τις ομάδες που έχουν ξεκινήσει νωρίς τις υποχρεώσεις τους. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που παίρνουν 90 λεπτά οι παίκτες μας, έπρεπε να δώσουμε βάση και στη φυσική κατάσταση εκτός από την τακτική. Από την στιγμή που τα παιδιά έβγαλαν 90 λεπτά και πήραν το αποτέλεσμα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τους στόχους: 
«Οι στόχοι βγαίνουν μέσα από τα αποτελέσματα, εννοείται πως πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Από εκεί και πέρα, με γνωρίζετε κι εμένα σαν προπονητή, και θα ήθελα κάτι καλύτερο από την απλή παραμονή. Εκπροσωπούμε μια ομάδα με τεράστιο μέταλλο και ιστορία και θα προσπαθήσουμε βήμα βήμα να την επαναφέρουμε εν μέρη εκεί που αρμόζει στην ιστορία και στον κόσμο της».

Για την αντίδραση της ΑΕΛ μετά το 1-0: 
«Ήμασταν καλοί σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις και μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα. Θέλαμε να κάνουμε αλλαγές στο ημίχρονο, ευτυχώς όμως ισοφαρίσαμε και μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα την κατάσταση».

Για το αν το VAR βοηθάει: 
«Ναι! Κι όταν δεν υπήρχε το VAR έλεγα είναι πολύ σημαντικό να έρθει, ώστε και οι διαιτητές να είναι λιγότερο αγχωμένοι. Πίστευα και πιστεύω στο VAR και παρά το γεγονός πως δόθηκε πέναλτι εις βάρος μας, έχω την αίσθηση πως θα βοηθήσει για να έχουμε πιο σωστές αποφάσεις».

Για τα άδεια γήπεδα: 
«Δεν είναι μόνο στην έδρα μας. Σε όλες τις ομάδες από την πέμπτη θέση και κάτω, ο κόσμος είναι λιγότερος από αυτόν που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα χρειάζονται ριζικές αλλαγές και το πρώτο είναι να μπορούμε να φιλοξενήσουμε αντίπαλους οπαδούς, όπως παλιά. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από το να δουλεύουμε επί καθημερινής βάσεως για να καταφέρουμε να φέρουμε τον δωδέκατο παίκτη στο πλευρό μας. Βήμα βήμα ευελπιστώ πως θα καταφέρουμε να δούμε περισσότερο κόσμο, για να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο όπως παλιά. Αλλά δεν είναι θέμα της ΑΕΛ, αλλά είναι γενικό πρόβλημα».

Για τον Κρίστινσον: 
«Σε λάθη παικτών μου είμαι ο πρώτος που συμπαραστέκομαι. Ο πρώτος που το κατάλαβε ήταν ο ίδιος ο Κρίστινσον. Του είπα στο ημίχρονο ότι έχουμε μπροστά μας ένα άλλο παιχνίδι. Ένα άλλο 45λεπτο. Αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Ο παίκτης που έκανε ένα σοβαρό λάθος, ήταν αυτός που μας έδωσε και τον βαθμό»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top