Η ΠΑΕ Ατρόμητος «απάντησε» με επίσημη ανακοίνωση σε όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με τη συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καταγγέλλοντας πως παραπληροφορεί τον κόσμο με όσα δηλώνει δημόσια, ενώ γίνεται αναφορά και στους υπαινιγμούς για τη νίκη του ΟΦΗ στο Περιστέρι την τελευταία αγωνιστική. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:
«Δεν είχαμε την πρόθεση να ασχοληθούμε αλλά θα πρέπει να απαντήσουμε σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Κούγιας.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε τι εξυπηρετούν οι τοποθετήσεις του κ. Κούγια σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και αν έχει σκοπό να παραπληροφορεί τον κόσμο ή είναι ο ίδιος παραπληροφορημένος ή απλά εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα.
Όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Κούγιας οι ομάδες που έκλεισαν τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ πήραν τα ίδια ακριβώς χρήματα που είχαν από την κεντρική διαχείριση(NOVA) και τίποτα παραπάνω.
Όσον αφορά τον Ατρόμητο θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Κούγια ότι βρίσκεται σε ένα από τους μεγαλύτερους Δήμους της Αττικής και τα τελευταία 10 χρόνια είναι η 4η ομάδα σε συγκομιδή βαθμών στη Superleague έχοντας συμμετάσχει 6 φορές τα τελευταία 8 χρόνια στην Ευρώπη.
Τέλος σχετικά με τα όσα είπε ο κ. Κούγιας για το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ, θα θέλαμε να του θυμίσουμε ότι η Κρητική ομάδα είτε κέρδιζε είτε έχανε θα έπαιζε αγώνα μπαράζ και τελικά κέρδισε όπως κέρδισε και η δική του ομάδα στην προτελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top