Καλησπέρα φίλες και φίλοι του πάμε στοίχημα! Ακόμα μία μέρα προκριματικών Champions League, ακόμα μία ευκαιρία να προσπαθήσουμε να έχουμε ταμεία. Μάχη με ελληνικό ενδιαφέρον, μάχη με αμφίρροπο αποτέλεσμα και μάχη με φαβορί και αουτσάιντερ έχει η βραδιά. Φυσικά θα ρισκάρουμε, θα πάμε με το κίνητρο, θα πάμε με τη λογική και λόγω κινήτρου, χρημάτων που διακυβεύονται και φυσικά δόξας θα πάμε να χτυπήσουμε με στόχο να κάνουμε το κόλπο-γκρόσο. Άγιαξ, Λίντσερ, Μπριζ, ΑΠΟΕΛ είναι κάποιες από τις ομάδες που θα παλέψουν για ένα εισιτήριο. Πάμε αμέσως να δούμε, τι έχουμε: Άγιαξ-ΑΠΟΕΛ (22:00): 
Αγώνας με φαβορί και αουτσάιντερ είναι η πρώτη μας επιλογή και πάμε να δούμε την ανάλυση. Ο Άγιαξ είναι Άγιαξ. Μπορεί να μην ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε μετά τις αποχωρήσεις των Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ, μπορεί να παρουσιάζει αδυναμίες που πέρσι τις είχε κρύψει καλά, αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα με έντονη επιθετικότητα, ευχέρεια στο σκοράρισμα, καλή άμυνα και φυσικά πνεύμα νικητή. Μιλάμε για μια ομάδα, που θέλει συνεχώς να κερδίζει, έχει ταχύτητα και ταλέντο και φυσικά έναν εξαιρετικό προπονητή. Εντός είναι εξαιρετικός, του αρέσει να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και να στραγγαλίζει τον αντίπαλό του. Το απέδειξε πέρσι και φέτος με τον ΠΑΟΚ, που αν και φάνηκαν οι αδυναμίες του, έφτασε στα όριά του και στις λεπτομέρειες προκρίθηκε. Η αλλαγή προπονητή βοήθησε τον ΑΠΟΕΛ που το 0-0 στο ΓΣΠ τον αδικεί. Η Ελληνική ομάδα μπορούσε να πετύχει 1-2 γκολ τουλάχιστον και να βάλει πραγματικά δύσκολα στην ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ. Ύπουλο σκορ που με ένα γκολ σου ανατρέπει όλα τα σχέδια. Ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει σίγουρα, αλλά λογικά, απέναντι σε μια πολύπειρη ομάδα θα λυγίσει. Ο Άγιαξ με μέσο όρο 2+ γκολ εντός θα θελήσει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και ένα δεύτερο λογικά με σκοπό να εξασφαλίσει την πρόκριση. Πιθανό ένα σκορ 3-0. 2-1 αν παλέψει ο ΑΠΟΕΛ, οπότε πάμε με αυτό. 1+over 2.5 στο 1.53 (Stoiximan).

Κλαμπ Μπριζ-Λίντσερ (22:00): 
Ματς με προβάδισμα για την γηπεδούχο η δεύτερη επιλογή μας. Η Μπριζ επιστράτευσε την εμπειρία της και τον… διαιτητή, ο οποίος ανακάλυψε πέναλτι εκεί που δεν υπήρξε επαφή, για να κάμψει την αντίσταση της πρωτοεμφανιζόμενης Λίντσερ στον πρώτο αγώνα της σειράς. Οι Αυστριακοί σε κάποια σημεία υπήρξαν καταιγιστικοί, έχασαν όσα δεν χάνονται, δεν σκόραραν μετά από μήνες εντός έδρας και ηττήθηκαν. Όντες με την πλάτη στον τοίχο, μια ομάδα με 2.5 γκολ μέσο όρο δεν την ξεγράφεις. Η Μπριζ το ξέρει, αλλά τι θα κάνει, θα φανεί. Η Λίντσερ δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε αγώνα, είναι η αδυναμία της αλλά σκοράρει πολύ, συχνά και εκτός πλην ενός αγώνα πέρσι με την Σάλτσμπουργκ σε 19 ματς δεν έχει ήττα. Μόνο νίκες και 2 ισοπαλίες. Οι Βέλγοι δεν πείθουν,  ενώ οι αντίπαλοί τους είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Παρ’όλα αυτά, βγάζουν γκολ. Με τη Δυναμό Κιέβου τα χρειάστηκαν, στο βέλγικο πρωτάθλημα δυσκολεύονται αισθητά και αν είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ, φυσιολογικά θα είχαν ηττηθεί από την Λίντσερ. Μπορεί να υπάρξει έκπληξη, αιφνιδιασμός και αποκλεισμός. Θα ρισκάρουμε. 2+over 1.5 στο 5.75 (Stoiximan).
*Οι αποδόσεις είναι από το Stoiximan, μια από τις στοιχηματικες εταιριες με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα. Καλή τύχη!! 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top