Σήμερα είδαμε γιατί οι διαμαρτυρίες του κ. Κούγια μετά το φιλικό με την Ξάνθη για τη λάθος εφαρμογή του VAR ήταν απόλυτα δικαιολογημένες. Ο διαιτητής του κάθε αγώνα θα είναι έρμαιο του κάθε Παπαπέτρου και κάποιων σουβλακοφάγων.
Όσο θα διαιτητεύουν ή θα είναι στο VAR τα διαιτητικά "παιδιά" του Βασσάρα και των συγγενών του της οικογένειας Κοξένογλου, ο Ατρόμητος και οι οικογενειακοί φίλοι της οικογένειας Κοξένογλου και των γαμπρών της (όλοι δουλεύουν στον Ατρόμητο) δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ούτε από το VAR ούτε από κανέναν Έλληνα διαιτητή και βοηθό του, είτε στο γήπεδο είτε στο VAR.
Παρακαλούμε την επόμενη φορά που ο κ. Παπαπέτρου θα είναι στο VAR είτε στο γήπεδο ως διαιτητής σε αγώνα μας να μας δώσει κι εμάς 2 πέναλτι, σαν αυτά που υπέδειξε στον Φωτιά εις βάρος μας, ανεξαρτήτως αν το πρώτο δεν το έδωσε ο διαιτητής.
Αλίμονο αν ένα συνηθισμένο σπρώξιμο στη γωνία της περιοχής, κι ενώ η μπάλα είναι 5 μέτρα ψηλά και στο πίσω δοκάρι, ο Παπαπέτρου το βαφτίζει πέναλτι, που δυστυχώς το δίνει και ο Φωτιάς.
Έτσι θα βλέπουμε τέτοιες υποδείξεις για πέναλτι, σαν αυτή που έδωσε σήμερα στο 90ο λεπτό.
Και μια ερώτηση: Αλήθεια πότε θα πάρει κίτρινη κάρτα ο Ούμπιντες;
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στους προπονητές μας και ειδικά στον Κρίστινσον, που έδειξε πόσο μεγάλος τερματοφύλακας είναι με την αντίδραση του μετά την ατυχία που είχε στο πρώτο γκολ.
Με 3 φιλικά, με τραγική προετοιμασία μέχρι που ήρθε ο κ. Γρηγορίου και οι συνεργάτες του, έχουμε δικαίωμα να αισιοδοξούμε για το μέλλον.
Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές μας απέναντι στον Ολυμπιακό.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top