Απολογιστική περιόδου από τον Μίλτον Γουγουλιά
1. Τώρα που το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, ποια είναι η αποτίμηση της πρώτης περιόδου της ομάδας στην πρώτη κατηγορία;
Κατά την προετοιμασία για την πρώτη κατηγορία, ήμουν πολύ σίγουρος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα κερδίζαμε την κατηγορία.  Ήμασταν κοντά σε κάθε παιχνίδι και από ένα λάθος μας κόστιζε ένα γκολ και το παιχνίδι.  Συνολικά, δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο της ΑΕΛ Καναδά.  Δώσαμε στους αντιπάλους πολύ χρόνο στη μπάλα. Οπισθοχωρούσαμε και αφήναμε τους αντιπάλους να οργανώνουν το παιχνίδι τους.  Είναι σαν να φοβόμασταν.  Αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο της ΑΕΛ. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Απαιτούνται ορισμένες μικρές αλλαγές και να παίζουμε το στυλ παιχνιδιού μας.  Κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει αν το πετύχουμε αυτό.

2. Έγιναν λάθη και, αν ναι, ποια συνετέλεσαν περισσότερο στην απογοητευτική πορεία της ομάδας;
Φυσικά έγιναν λάθη, αλλιώς θα πίναμε ξανά σαμπάνιες ή μπύρες από το κύπελλο του πρωταθλήματος. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για οποιοδήποτε και για όλα τα λάθη. Ως προπονητής είμαι υπεύθυνος να διορθώσω το πρόβλημα και θα το κάνω!

3. Βασιζόμενος στην τρέχουσα εμπειρία, τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει για να γίνει η ΑΕΛ καλύτερη την επόμενη περίοδο;
Όπως είπα, μικρές αλλαγές πρέπει να γίνουν σε συγκεκριμένες θέσεις. Αυτές οι αλλαγές πραγματοποιούνται καθώς μιλάμε. Συγκεκριμένα άτομα πρέπει ή να μάθουν να παίζουν το στυλ ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ή να παίξουν για άλλη ομάδα.

4. Υπάρχει κάτι άλλο που θα θέλατε να προσθέσετε;
Θα ήθελα πραγματικά να ζητήσω συγνώμη από όλους τους οπαδούς μας, τους υποστηρικτές μας στην Ελλάδα και τον Καναδά. Η εμφάνισή μας δεν ήταν αποδεκτή. Δεν θα επιτρέψω αυτό να συμβεί ξανά. Δεν θα επιτρέψω τη ντροπή της Βυσσινί φανέλας ή της θρυλικής ιστορίας και του ονόματος της ΑΕΛ!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεχή υποστήριξη:
- το aelole.gr και το sportlarissa.gr,
- τους χορηγούς μας,
- την ΠΑΕ ΑΕΛ,
- τη δυναμική βάση των οπαδών και υποστηρικτών μας στην Ελλάδα και τον Καναδά,
- τον αδελφό μας και σύνδεσμο της ΑΕΛ Καναδά Δημήτριο Κούρο.

Αγάπη και Σεβασμός σε Όλους
Μίλτον Γουγουλιάς
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top