Καλησπέρα φίλες και φίλοι, ολοκληρώσαμε αισίως την πρώτη αγωνιστική των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων και μια πρώτη εικόνα σχηματίσαμε. Είναι αλήθεια ότι έγιναν αρκετές εκπλήξεις, το ποδόσφαιρο αλλάζει άλλωστε, όλοι πρέπει να προσαρμόζονται. Πλέον, μπαίνουμε σε ένα πολύ δύσκολο κι ενδιαφέρον στοιχηματικό τριήμερο, που με προσοχή και μελέτη θα έχουμε επιτυχία. Για σήμερα, Παρασκευή, θα πάμε συντηρητικά. Θα έχουμε τρεις επιλογές και θα τις δούμε αμέσως:

Οντένσε-Άαρχους (20:00) 
Ξεκινάμε με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από τη Δανία με δύο ομάδες που είναι ισοδύναμες, ισορροπημένες και αναμένεται να μας χαρίσουν θέαμα και γκολ. Η ανεβασμένη Οντένσε υποδέχεται την Άαρχαους. Αμφότερες είναι ισόβαθμες, στην 4η θέση με 14 βαθμούς και απέχουν από την 3η Μπρόντμπι μόλις δύο βαθμούς. Η Άαρχους εντυπωσιάζει φέτος τόσο με την έως τώρα βαθμολογική της συγκομιδή όσο και με την εμφάνισή της. Έχει τη 2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και σε 5 αγώνες έχει 13 βαθμούς, ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Δανίας αυτήν την στιγμή. Δύσκολη η συνέχεια, πρέπει να συνεχίσει την καλή δουλειά καθώς σε λίγους μήνες από τώρα όλοι  θα κριθούν στα πλέι οφ. Συμπεριλαμβανομένου του κυπέλλου είναι αήττητη εδώ και 6 ματς. Η Οντένσε είναι η ομάδα που έκανε πέρσι μια φανταστική πορεία. Τερμάτισε 5η κι έχασε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο λόγω ισοβαθμίας με την Μπρόντμπι. Σκοράρει γκολ, έχει 12 σε 5 ματς ενώ η Άαρχους σκοράρει με μεγάλη άνεση και δέχεται με μεγάλη δυσκολία γκολ. 3 ματς αήττητη η Οντένσε. Κάποια από τις δύο ίσως χάσει το σερί της απόψε. Πάμε με το gg στο 1.68 (Betshop).

Τβέντε - Χεράκλες (21:00) 
Συνεχίζουμε με το ματς από την Ολλανδία, ανάμεσα σε Τβέντε και Χεράκλες. Ανάμεσά τους υπάρχει μια συντριπτική παράδοση υπέρ Τβέντε. Έχει 11 νίκες, μία και μοναδική ήττα το 2012 και μία ισοπαλία με γκολ. Τα παιχνίδια τους είναι τα περισσότερα gg + Over 2.5. 4 βασικοί θα λείψουν από το σημερινό παιχνίδια για την Χεράκλες, για την οποία έχουμε να πούμε ότι σκοράρει σε κάθε ματς εκτός και δη με ευκολία. Τα ίδια ισχύουν και για την Τβέντε εντός. Πιο φορμαρισμένη η Τβέντε, πιο σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα, πιο συνεπής από την Χεράκλες. Καλή άμυνα, όπως και η Χεράκλες και καλές επιθέσεις. Δύσκολα μένουν στο μηδέν. Εντός η Τβέντε μπορεί να σκοράρει και 2 γκολ ακόμα. Αν δεχτεί ένα, πολύ πιθανό, θα έχει ήδη πετύχει τον συνδυασμό μας. Πάμε λοιπόν, λόγω παράδοσης, λόγω κινήτρου και φόρμας στον συνδυασμό gg + Over 2.5 στο 1.75 (Betshop).

Στρασβούργο-Ναντ (21:45) 
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το πολύ κρίσιμο ματς από την Γαλλία. Χωρίς 3 βασικούς παίκτες θα παραταχθεί το Στρασβούργο που φέτος έπαιξε και προκριματικά Ευρώπης. Βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και πρέπει να κάνει ένα ντεμαράζ για να προλάβει τις πιο πάνω θέσεις. Είναι στην επικίνδυνη ζώνη, πρέπει να συνέλθει πριν να είναι αργά. Καλή παράδοση γενικά, κακή τα τελευταία χρόνια. Όταν όμως σκοράρει, δεν χάνει και σήμερα πρέπει και μπορεί να σκοράρει απέναντι σε μια άμυνα που είναι καλή. Αν προηγηθεί, κέρδισε. Θα ρισκάρουμε λόγω κινήτρου. 1 στο 2.46 (Betshop).

Δείτε εδώ τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. Καλή τύχη!!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top