Ο Μίλος Ντέλετιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γκολ που πέτυχε, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την προσπάθεια που κάνει ως παίκτης της ΑΕΚ και τη θέλησή του να καθιερωθεί με τα χρώματά της, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για τρία χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίλος Ντέλετιτς:
«Περίμενα την ευκαιρία μου, είμαι χαρούμενος που σκόραρα, δεν κερδίσαμε, αλλά δεν χάσαμε και είναι καλό για την ψυχολογία μας. Θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια, έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, είχαμε 50.000 κόσμο και ήταν πολύ ωραίο. Ο Λιβάια μετά το γκολ μου είπε ότι ήταν σίγουρος ότι θα σκόραρα και μου υπενθύμισε ότι μου το είχε πει.  Με έχει βοηθήσει πολύ όπως και όλοι οι Βαλκάνιοι, είναι ποιοτικοί παίκτες και είναι σημαντικό να σε βοηθούν. Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα, στο πάρκινγκ βρέθηκα με τον Κωστένογλου και μου είπε ότι θα βάλεις γκολ με τον ΠΑΟΚ και θα βγάλεις τη φανέλα σου. Μην το κάνεις γιατί θα πάρεις κόκκινη κάρτα!
Το 3-5-2 στο πρώτο μέρος δεν πήγε καλά, στο β' είχαμε κατοχή και ευκαιρίες, είναι καλό που δεν χάσαμε. Υπάρχουν αναμνήσεις από την ΑΕΛ, θα επιστρέψω σπίτι μου, ήμουν τρία χρόνια εκεί και θα είναι ωραίο να πάω εκεί ως αντίπαλος. Η αδελφή μου είχε γενέθλια πριν μερικές μέρες και ήταν το καλύτερο δώρο γι' αυτήν. Ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίζει, εγώ τα δίνω όλα, είδα ότι με πιστεύει ο Κωστένογλου και είναι σημαντικό. Θα συνεχίσω να δουλεύω και θα δούμε. Είναι δύσκολο να  μην παίζεις, αλλά πρέπει να δουλεύεις και όταν έρθει η ευκαιρία σου να την αξιοποιήσεις. Ήρθα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, ήξερα ότι πρέπει να βρω τη θέση μου, δεν είχα στο μυαλό μου να πάω δανεικός».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top