Την εκτός έδρα ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 1. Ο Σφιντέρσκι το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με προβολή, μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια, στο 16ο λεπτό. Φωνάζει η ΑΕΛ για πέναλτι-χέρι του Ίνγκασον, σε σουτ του Σετσέροβιτς, μόλις στο 5ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ του Σφιντέρσκι που ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Μάτος, στο 29ο λεπτό. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό, η ΑΕΛ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει σοβαρά, με τον ΠΑΟΚ χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα να παίρνει τους τρεις βαθμούς. Στο 92ο λεπτό ο Αλέξης Μιχαήλ της ΑΕΛ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Βιεϊρίνια (71' Λημνιός), Ελ Καντουρί (84' Μαουρίτσιο), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι (69' Άκπομ).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρας, Στάνκοβιτς, Σετσέροβιτς (90+' Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (69' Μπούστος), Φατιόν, Καρανίκας, Νούνιτς, Ασούμπρε (83' Ντάουντα).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top