Για την 7η αγωνιστική του κλειστού πρωταθλήματος MMSL η ΑΕΛ Καναδά αντιμετωπίζει απόψε (22:15) την ομάδα της Ρουμανίας, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα, χωρίς βαθμούς. Τα ζητούμενα για την ΑΕΛ είναι: η αποφυγή υποτίμησης του αντιπάλου, η συνέχιση των καλών εμφανίσεων, η παραμονή στην πρώτη θέση και η προετοιμασία ενόψει του μεγάλου και σημαντικού αγώνα που ακολουθεί στις 20 Δεκεμβρίου με αντίπαλο την ισόβαθμη PCL, η οποία σήμερα αγωνίζεται με την Jiagellonia. Απόντες από την αναμέτρηση θα είναι οι Πατσέκο, Κουινόνς, ενώ επιστρέφει ο Τόμσον.
«Είναι μια ομάδα που έχει παίξει σε όλους τους αγώνες της περιόδου και οι επιδόσεις της δεν ανταποκρίνονται στην ποιότητά της. Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος εκ μέρους μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον τρόπο του παιχνιδιού μας», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
Οι διαθέσιμοι παίκτες είναι: Μιούλερ (τερματοφύλακας), Μούσα, Χαλμπουνί, Άντριου, Κερ, Χάβαρης (αμυντικοί), Αλμένταρεθ, Σάρεϊντορ, Γιούζ, Καμάγιο (μέσοι), Τόμσον, Πονς (επιθετικοί).

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top