Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Συνεχίζουμε κανονικά το στοίχημα με εμβόλιμες αγωνιστικές και κύπελλα Βελγίου και Γαλλίας. Τα κύπελλα ανά την Ευρώπη κρύβουν πάντα εκπλήξεις και επειδή η εποχή δεν είναι για ρίσκα θα πάμε σε –ίσως- πιο ασφαλή μονοπάτια, αυτά των πρωταθλημάτων. Με Γερμανία και Ιταλία στο κόλπο νομίζω ότι είναι μονόδρομος να ασχοληθούμε με την Γερμανία, αφού η Ιταλία είναι ένα αλλοπρόσαλλο και απρόβλεπτο πρωτάθλημα. Θα πάμε λοιπόν στην Μπουντεσλίγκα, δύο οι επιλογές που υπάρχουν και θα ασχοληθούμε και με τις δύο . Πάμε να δούμε την ανάλυση των αγώνων και τις προτάσεις μας:

Άουγκσμπουργκ-Φορτούνα Ντίσελντορφ (21:30): 
Ξεκινάμε με την Άουγκσμπουργκ που σόκαρε προχθές την Χετάφε διαλύοντάς την με ανατροπή παρακαλώ με 2-4 και πήρε τεράστια ανάσα στο βαθμολογικό πίνακα. Έφτασε τους 20 βαθμούς και συνεχίζει. Έχει μια μετριότατη προς κακή άμυνα, είναι η αχίλλειος πτέρνα της αλλά η επίθεσή της δουλεύει καλά. Σήμερα θα στερηθεί τους Φινμπόγκασον και Φράμπεργκερ, παίκτες σημαντικοί και για φέτος. Εντός έδρας έχει να παρουσιάσει επίσης μέτρια εικόνα με όλα τα αποτελέσματα να έχουν έρθει. Η Φορτούνα από την άλλη δεν είναι σίγουρα η περσινή εντυπωσιακή ομάδα που έκανε ένα τρομερό ντεμαράζ, ανέβηκε πολύ βαθμολογικά, εξασφάλισε την σωτηρία της και πρόσφερε θέαμα. Τα γκολ, το πάθος, το θέαμα και κυρίως η ψυχολογία είναι ανύπαρκτα στοιχεία στην φετινή Φορτούνα και μοιραία μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Κακή εκτός έδρας με μόνα θετικά αποτελέσματα οι δύο ισοπαλίες σε Σάλκε και Χόφενχαϊμ. Σημαντικά αποτελέσματα, σίγουρα, και δείχνουν ότι η ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη. Στους 4 αγώνες που έχουν δώσει ως τώρα με γηπεδούχο την Άουγκσμπουργκ τα δύο ματς τα έχασε η Φορτούνα αλλά στα πρόσφατα δύο έφυγε νικήτρια. Μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς, αν το χειριστεί έξυπνα. Έχει μεγάλο κίνητρο και ίσως υπερισχύσει αυτό. Θα κοντράρουμε λοιπόν την γηπεδούχο. Χ2 Δ στο 2.00 (Stoiximan).
Παίξε φρουτάκια εντελώς δωρεάν!

Ουνιόν Βερολίνου-Χόφενχαϊμ (21:30):
Επιμένουμε γερμανικά και πηγαίνουμε σε ένα άλλο παιχνίδι, με άλλον χαρακτήρα, σε μια δύσκολη έδρα που έχει λυγίσει πολλές ομάδες. Η εντυπωσιακή Ουνιόν, που μετά από πολλές προσπάθειες προβιβάστηκε επιτέλους στην Μπουντεσλίγκα και ζει το όνειρό της. Προέρχεται από ισοπαλία επί της Πάντερμπορν ενώ με εξαίρεση την ήττα μέσα στην Σάλκε, που ήρθε δύσκολα, είχε να ηττηθεί από τις 29/10!! Τρομερή πορεία για νεοφώτιστη που δεν τη βλέπουμε συχνά. Δυνατή ομάδα επιθετικά, αμυντικά τα έχει τα προβλήματά της, δέχεται συχνά γκολ, αλλά εντός ειδικά κάνει ό,τι μπορεί για να υπερασπισθεί την έδρα της και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει. Από την άλλη μεριά, η Χόφενχαϊμ είναι από τις πιο επικίνδυνες, αν όχι η πιο επικίνδυνη ομάδα της κατηγορίας. Μία ομάδα με τα περισσότερα διπλά, με έφεση στο σκοράρισμα, συμπαθητική άμυνα και φυσικά εμπειρία για να διαχειριστεί τα ματς αυτά. Κέρδισε μέσα στην Χέρτα, μέσα στην Κολωνία και μέσα στην Μπάγερν βάζοντας άνω των δύο γκολ, έστω ένα παραπάνω ως απάντηση προς τις αντιπάλους της. Η βαθμολογική τους διαφορά είναι μόλις ένας βαθμός και αυτό αποτυπώνεται πλήρως στο σετ των αποδόσεων, που εκφράζει την πραγματικότητα. Πάμε λοιπόν με την εμπειρία και την κόντρα κι εδώ. Χ2 Δ στο 1.67 (Stoiximan). Καλή τύχη!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top