Απρόοπτα μεγάλες διαστάσεις δείχνει να παίρνει η κόντρα μερίδας οπαδών με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Α. Κούγια, καθώς μετά τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του αλλά και τη ρίψη αντικειμένων στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο γνωστός ποινικολόγος πέρασε στην… αντεπίθεση ανακοινώνοντας στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε την επέμβαση των εισαγγελικών αρχών και τη διενέργεια τριών διαφορετικών ερευνών που σχετίζονται με το σκηνικό εσωστρέφειας που έχει στηθεί στην πόλη. Με τη χαρακτηριστική φράση «οι εξαίρετοι δικαστικοί λειτουργοί Απόστολος Τζαμαλής, προϊστάμενος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και Σταμάτης Δασκαλόπουλος, προϊστάμενος στην Εισαγγελία Εφετών θα βοηθήσουν να “ξεβρωμίσουμε” όλο το τοπίο της Λάρισας», ο μεγαλομέτοχος ανακοίνωσε τη διενέργεια τριών παράλληλων ερευνών που αφορούν σε εγκληματική οργάνωση που τον απειλεί και δημιουργεί έκτροπα στο γήπεδο, στο περιεχόμενο εκπομπών αθλητικού ραδιοσταθμού στον οποίο έγινε σήμερα αγωγή αλλά και σε περιπτώσεις παράνομου στοιχηματισμού στη Λάρισα, με τον κ. Κούγια να στρέφεται κατά του Απόλλωνα Λάρισας.

Βάλλοντας και κατά της Ερασιτεχνικής που «αγκαλιάζει» απαράδεκτες συμπεριφορές ο Α. Κούγιας μίλησε για «αλήτες, εμπόρους ναρκωτικών και υποψήφιους δολοφόνους που δηλητηριάζουν ανήλικα στο γήπεδο», ενώ για μια ακόμη φορά έκανε λόγο για «αδιαφορία της αστυνομίας», τονίζοντας μάλιστα πως οι παραπάνω έρευνες διεξάγονται μόνο από τις εισαγγελικές αρχές!

Στο πλαίσιο των ερευνών θα καταθέσει το ΔΣ της ΠΑΕ, προπονητές αλλά και ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, με τον μεγαλομέτοχο να επαναλαμβάνει πως «είναι απόφαση ζωής να μην φύγει ποτέ από τη Λάρισα».

«Η ΑΕΛ μου έδωσε ποδοσφαιρική ευτυχία, ο γιός μου μπορεί να είναι ο επόμενος πρόεδρός της, ενώ στόχος παραμένει μια ΑΕΛ ανοιχτή σε όλους χωρίς εκμεταλλεύσεις, αλλά και ένα γήπεδο όπου σε κάθε ματς θα στήνεται μια ποδοσφαιρική γιορτή», ανέφερε ο κ. Κούγιας, ανακοινώνοντας παράλληλα πως θα επανέλθει στην προεδρία της ομάδας καθώς πλέον δεν υφίσταται κώλυμα μετά την αθώωσή του.

Κλείνοντας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας του «βυσσινί» ραδιοφώνου, ανακοινώνοντας και τη δημιουργία ξενοδοχείου στο προπονητήριο των Δέντρων, αναμένοντας την έγκριση ΕΣΠΑ μέσα στον Μάρτιο.
«Έπεσαν στο… σινικό τείχος όσοι νομίζουν πως θα με διώξουν με τη στάση τους», έκλεισε την τοποθέτησή του ο μεγαλομέτοχος.
 Πηγή:paidis.com-pressing
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top