Δεν κατάφερε να διπλώσει τις νίκες η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ κόντρα στα Γιάννενα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που διεξήχθη υπό το φως των προβολέων στο εξαιρετικό Epirus Sports Center. Αν και αυτήν την φορά τα προβλήματα ήταν λιγότερα, οι παίκτριες του Βασίλη Πάνου δυσκολεύτηκαν να εφαρμόσουν αυτά που τους ζήτησε ο προπονητής της, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην αμυντική τους λειτουργία με αποτέλεσμα να δοθούν πολλές μάχες στον χώρο του κέντρου και να μην υπάρχουν μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η ΑΕΛ απείλησε σε δύο στημένες φάσεις με την μπάλα να περνάει εξ' επαφής άουτ ενώ τα Γιάννενα απείλησαν σε μία αδράνεια της άμυνας της ΑΕΛ από τα δεξιά με την μπάλα να γυρίζει μέσα στην περιοχή και η Κούκου που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας να μην μπορεί να διώξει με αποτέλεσμα η επιθετικός των γηπεδούχων που ακολουθούσε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση, όμως η Βλασιάδου ενστικτωδώς έστειλε αρχικά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια η Κούκου απομάκρυνε δεχόμενη και επιθετικό φάουλ. Μοιρασμένη ήταν η κατοχή στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΛ όμως να έχει την ελαφρά υπεροχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να κρατήσει περισσότερο την μπάλα χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία λόγω και του πολύ σκληρού παιχνιδιού που ακολούθησε. Παρόλα αυτά η ομάδα ήταν εμφανώς καλύτερη και απείλησε με μακρινά σουτ των Τσιάρα, Λάσκου και Κόντου, ενώ αμυντικά δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο παρόλο την ελαφρά υπεροχή της ΑΕΛ.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Παυλοπούλου, Κούκου, Σωτηριάδη, Ρήγα, Κόντου, Σκωτεινιώτη Κ., Βίσμπα, Μούκα, Λάσκου, Αρκουλή
Αλλαγές: Σκοτεινιώτη Γ., Κατσιάνα, Τσιάρα, Μίσσια
Στον πάγκο βρέθηκαν: Σιάχου

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα από τα Γιάννενα για την φιλοξενία τους.

Αρκετά καλή η διαιτησία των Φίτσα, Κέφη, Ράπτη από τον σύνδεσμο Πρέβεζας-Λευκάδας, σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα με πολλές φάσεις και πολλές μονομαχίες.

Την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕΛ αγωνίζεται και πάλι εκτός έδρας στον αγώνα που θα είναι και ο τελευταίος για το 2019. Η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην Αθήνα αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο ο οποίος φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top