Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Έφτασε και το σαββατοκύριακο μετά από μια περίεργη –στοιχηματικά- εβδομάδα που είχε κύπελλο, είχε γκολ, είχε εκπλήξεις και οι επιλογές ήταν περιορισμένες. Έχουμε δυο μέρες με ένα σχετικά γεμάτο κουπόνι, λείπουν προς το παρόν οι Γερμανοί,  αλλά οι επιλογές μας πολλές. Οι διακοπές είτε λόγω εορτών είτε λόγω κυπέλλων δεν ευνοούν μέχρι στιγμής τις ομάδες που είχαν έναν ρυθμό και ήταν φαβορί για να πάνε ψηλά. Παράδειγμα η Μαρσέιγ χθες που δυσκολεύτηκε πολύ με την Ρεν. Δεύτερη εβδομάδα σε Ιταλία και Γαλλία, ενώ ακόμα δεν έχουν καμία διακοπή οι Άγγλοι. Η Ελλάδα κοσμεί επίσης το κουπόνι μας και γενικότερα έχουμε καλές αποδόσεις και ευκαιρίες. Θα πάμε αφενός σε φαβορί, σε γκολ και σε ισοπαλίες που αξίζουν. Πάμε σε αναλύσεις και προτάσεις.

Λέστερ-Σαουθάμπτον (17:00):
Ξεκινάμε με την Αγγλία και το ματς της Λέστερ με την Σαουθάμπτον. Η Λέστερ μετά τις ήττες με Λίβερπουλ και Σίτι έπαιξε εξαιρετικά, ήταν η παλιά καλή Λέστερ, εμφάνισε επιθετικές αρετές και δημιουργικότητα. Νίκησε Γουέστ Χαμ, Γουίγκαν και έφερε ισοπαλία εντός με Άστον Βίλα. Διατηρεί την 2η θέση και προσπαθεί να μείνει ψηλά. Είναι ένα πλήγμα οι απουσίες των Εντιντί και Άμαρτεϊ στην μεσοαμυντική της λειτουργία αλλά έχει ρόστερ που μπορεί να ανταποκριθεί. Έχει πολύ καλή παράδοση εντός με την Σαουθάμπτον και εντός φέτος είναι άψογη, σχεδόν πανίσχυρη με μόνη ήττα από την Λίβερπουλ. Πρώτος σκόρερ ο Βάρντι με 17 γκολ. Την τελευταία φορά που βγήκε πρώτος σκόρερ η Λέστερ πήρε τον τίτλο αλλά πλέον δεν μπορεί να συμβεί αυτό. Η Σαουθάμπτον από την άλλη είναι ζημιάρα ομάδα, φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό και εκτός έδρας ιδιαίτερα επικίνδυνη. Κέρδισε συνεχόμενα Βίλα και Τσέλσι δεχόμενη ένα γκολ μόνο. Οι ήττες της έγιναν μόνον από την πρώτη εξάδα και αυτό δεν είναι καλός οιωνός για σήμερα. Η Σαουθάμπτον μάλιστα, ήταν η ομάδα που δέχτηκε 9 γκολ (!) από την Λέστερ στον πρώτο γύρο και αυτό ήταν νέο ρεκόρ. Σίγουρα δεν το ξέχασε και θέλει εκδίκηση. Είναι στην μέση της βαθμολογίας και δεν υποβιβάζεται ούτε όμως μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό. Προς ώρας τουλάχιστον. Δεν βρίσκει εύκολα γκολ με την Λέστερ εκτός έδρας και αυτό επίσης είναι πρόβλημα. Πάμε στο κίνητρο, πάμε με την καλύτερη ομάδα και την έδρα. 1 στο 1.65 (Stoiximan).

Αμιάν-Μονπελιέ (21:00): 
Πηγαίνουμε στην Γαλλία σε ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα στην Αμιάν και στην Μονπελιέ. Η Μονπελιέ λανθασμένα θεωρείται φαβορί με την Αμιάν καθώς είναι καλύτερη ομάδα και διεκδικεί μια ευρωπαϊκή θέση ενώ η Αμιάν κινδυνεύει να υποβιβαστεί. Είναι κάκιστη εκτός έδρας και έχει κακή επίθεση και άμυνα. Δεν είναι καλή ομάδα και έχει μόλις έναν βαθμό σε 6 αγώνες. Έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Μονπελιέ εντός έδρας, αν και ηττήθηκε πέρσι με 1-2 και αυτή ήταν η πρώτη της ήττα από την Μονπελιέ. Η Μονπελιέ είναι καλή ομάδα, δυσκολεύεται εκτός έδρας και η ισοπαλία είναι το αγαπημένο της σημείο. Κοινή συνισταμένη των δυο ομάδων τα λίγα γκολ κι ο χαμηλός ρυθμός. Υπάρχει κίνητρο, και μία ομάδα μπορεί να περάσει αλώβητη. Πάμε με την καλύτερη ομάδα, που περιμένουμε να ελέγξει τον ρυθμό και να παίξει καλά ώστε να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Χ2Δ+under 3.5 στο 1.60 (Stoiximan).
Αν αναρωτιέσαι «σε ποιά στοιχηματική σελίδα να γραφτώ», μπορείς να μπεις στο Sportbet.gr και να βρεις όλες τις απαντήσεις! Καλή τύχη!!

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top