Τα ανδρικά ρούχα την περίοδο του χειμώνα θα πρέπει να διαλέγονται με προσοχή. Ο χειμώνας είναι μια περίεργη και δύσκολη εποχή για τις αντρικές στιλιστικές επιλογές. Οι θερμοκρασίες αυτήν την περίοδο έχουν πέσει και όλοι μας γεμίζουμε τις ντουλάπες μας με ζεστά ρούχα που θα μας κάνουμε νιώθουμε άνετα. Σημαντικό είναι επίσης να ξεχωρίσουμε τι έχει θέση και τι όχι στις ντουλάπες μας.
Μπορείτε να βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά ρούχα στο rovo.gr! Θα βρείτε άπειρες μπλούζες, πουκάμισα, μπουφάν, ζακέτες και ότι άλλο μπορείτε να χρειαστείτε σε πολύ χαμηλές τιμές.
Παρακάτω θα βρείτε τα essentials του χειμώνα!

Ζιβάγκο


Ορισμένοι άνδρες διστάζουν να προχωρήσουν στην αγορά ενός ζιβάγκο καθώς το θεωρούν ξεπερασμένο και εξεζητημένο. Αν όμως το συνδυάσετε σωστά, θα δείτε πως δεν θα νιώθετε ότι ξεχωρίζετε στο πλήθος. Το ακριβώς αντίθετο.  Ένα γκρι ζιβάγκο μπορεί να γίνει πολύ κολακευτικό και να αναδείξει το στυλ σας αν το συνδυάσετε με αποχρώσεις γήινων χρωμάτων. Αξίζει να το δοκιμάσετε.

Πλεκτό Πουλόβερ


Κάθε άνδρας πρέπει να έχει ένα πουλόβερ στη ντουλάπα του. Θα σας κρατήσουν αρκετά ζεστούς τον χειμώνα και μπορούν ακόμα να αναδείξουν το στυλ σας. Μπορούν να συνδυαστούν με jean ή υφασμάτινο παντελόνι και sneakers ή μποτάκια.

Φούτερ


Τα φούτερ είναι μια αρκετά καλή αγορά για τον χειμώνα. Είναι ιδανικά και για τις πιο «ζεστές» φθινοπωρινές ημέρες αν δεν είναι αρκετά χοντρό, αλλά και για χειμώνα αν φορεθεί με κοντομάνικο από μέσα. Τα φούτερ με κουκούλα ή και χωρίς μπορούν να σας βγάλουν στυλιστικά ασπροπρόσωπο αν συνδυαστούν σωστά.

Ανδρικό Hoodie 


Τα hoodies, ο βασιλιάς των χειμωνιάτικων ρούχων! Τι είναι όμως τα hoodies; Είναι στην ουσία ένα φούτερ με κουκούλα. Υπάρχουν αμέτρητοι συνδυασμοί ρούχων και τα hoodies μπορεί να φανούν εξαιρετικά χρήσιμα σε πολλές στυλιστικές επιλογές. Για χαλαρές και άνετες εμφανίσεις, δεν έχετε παρά να φορέσετε ταιριαστά joggers και λευκά sneakers. Ενώ, για πιο εκλεπτυσμένες εμφανίσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα leather jacket που είναι μια πολύ καλή επιλογή για να φοριέται με hoodies και μονόχρωμα T-Shirt. Όσο για το τι παπούτσια θα φορέσετε, μπορείτε να επιλέξετε ιδανικά chelsea boots.

Μπουφάν


Είναι γνωστό ότι ο χειμώνας είναι πιο απρόβλεπτη εποχή του χρόνου. Γι’ αυτό αξίζει να επενδύσετε σε ένα καλό μπουφάν που θα σας κρατάει ζεστούς. Το συγκεκριμένο μπουφάν είναι αδιάβροχο και η ιδιότητά του και η θέση του στις casual και στις sporty στυλιστικές εμφανίσεις. Επίσης, τα αντιανεμικά μπουφάν είναι τα πιο συνηθισμένα και μπορούν να φορεθούν τόσο με φόρμες όσο και με jean.

Περισσότερα ανδρικά ρούχα μπορείτε να βρείτε στο rovo.gr!

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top