Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Κυριακή σήμερα και έχουμε το τέλος ενός στοιχηματικού τριημέρου με δράση, γκολ, εκπλήξεις, επιβεβαίωση των φαβορί και δύσκολες καταστάσεις που χρίζουν ιδιαίτερων χειρισμών. Η διακοπή και η απότομη προσγείωση στη λογική των συχνών παιχνιδιών δεν έκανε καλό στις ομάδες που είχαν ρυθμό και υψηλούς στόχους. Θέλει προσοχή, το επαναλαμβάνουμε κάθε φορά και έχει αξία. Ένα παράδειγμα αυτών η Ίντερ χθες όπως και η Μίλαν, που ακολούθησαν αντίθετη πορεία, έπαιξαν διαφορετικά και παρουσίασαν διαφορετικά αποτελέσματα ενώ η εικόνα τους μέχρι τώρα δεν ήταν η ανάλογη. Σήμερα, το κουπόνι προσφέρει πολύ καλές επιλογές, έχει ευκαιρίες, έχει καλές αποδόσεις και φυσικά ντέρμπι σε Ελλάδα και Ιταλία, που είναι καθοριστικά και θα κρίνουν πολλά. Θα στοχεύσουμε σε αυτά τα παιχνίδια που έχουν κίνητρο, έχουν επιλογές και έχουν σίγουρα ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε ανάλυση και προτάσεις.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30): 
Ξεκινάμε με το μεγάλο ντέρμπι της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, ένα καθοριστικό ντέρμπι δικεφάλων που θα κρίνει πολλά, από τίτλο ενδεχομένως μέχρι την τριάδα. Ο ΠΑΟΚ, εκκινώντας από αυτόν, είναι πλέον δεύτερος, ηττήθηκε με ταπεινωτικό τρόπο εκτός έδρας από τον μισητό αντίπαλο Άρη και καλείται να αντιμετωπίσει τη δυσκολία του σημερινού παιχνιδιού. Έδειξε ότι δεν περνά κάποια κρίση, αντέδρασε σωστά εκτός έδρας με τον ΟΦΗ μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, και πλέον θα δώσει ένα ακόμα μεγάλο ματς. Κακή η απόδοση του άσου, χαμηλή με φθίνουσα πορεία, αλλά από την άλλη η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα που όμως έχασε όλα τα ντέρμπι φέτος εκτός έδρας. Επίσης, εκτός έδρας δέχεται γκολ σχετικά εύκολα και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, όπως φάνηκε και στην Λαμία. Ο ΠΑΟΚ με τον Φερέιρα στον πάγκο διόρθωσε άμυνα και ανάπτυξη, παίζει συγκεντρωμένα και σκοράρει εύκολα. Αμυντικά προβλήματα πλην του ματς με τον Άρη δεν είχε και αποδίδει όπως πρέπει. Στην Τούμπα αν και έχει 2/2 ισοπαλίες σε ντέρμπι είναι πανίσχυρος και αήττητος. Με την ΑΕΚ έχει εξαιρετική προϊστορία, θα είναι αμφότερες οι ομάδες πάνοπλες, δίχως απουσίες και ο κόσμος του δικεφάλου του Βορρά θα δώσει ξανά μεγάλη ώθηση. Η ΑΕΚ κέρδισε τον ΠΑΟΚ το 2011 τελευταία φορά και έκτοτε μία φορά μόνο, το 2017! Δεν σκοράρει πάντα και αυτό δεν μας δίνει ασφάλεια για πρόταση. Πάμε όμως με το κίνητρο, με την διάθεση και με τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Γκολ μετά το 28:00 στο 2.07 (Stoiximan).
Αναρωτιέστε ποια είναι καλυτερη στοιχηματικη εταιρεια στην Ελλαδα; 

Ρόμα-Γιουβέντους (21:45): 
Πάμε και στο παιχνίδι της Serie A που έχει πολύ ενδιαφέρον πλέον, περισσότερο από χθες και προχθές. Η Ίντερ με την Γιουβέντους μέχρι χθες ήταν πρωτοπόρες και ισόβαθμες αλλά η Αταλάντα πήρε σπουδαία ισοπαλία στο Μιλάνο και άφησε την Ίντερ προσωρινά 1η με έναν βαθμό διαφορά από την Γιούβε. Πλέον, η αντίπαλός της καλείται να κάνει νίκη και να ξεφύγει, αλλά μπορεί;; Η Ρόμα δυσκολεύει πάντα την Γιουβέντους, σκοράρει και έχει καλή προϊστορία. Συν ότι μιλάμε για στοίχημα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Χωρίς Κιελίνι, Κεντίρα και Μπενατκούρ, κλασικά δηλαδή, θα παίξει η Γιουβέντους, χωρίς Τζαμπακόστα η Ρόμα. Αμφότερες σκοράρουν με μεγάλη ευκολία αλλά είναι ευάλωτες στην άμυνα και ζορίζονται. Η δε Γιουβέντους έχει να κερδίσει από το 2014 την Ρόμα!! Βρίσκει γκολ αλλά δεν παίρνει βαθμούς. Η Ρόμα πληγώθηκε από το Τορίνο εντός με 0-2 και δε θέλει να μείνει άλλο πίσω στο κυνήγι της τριάδας. Η Γιούβε θέλει τίτλο αλλά πρέπει να προσέχει. Γκολ μπορεί να βρει. Το μετά είναι άγνωστο. Πάμε με αυτό. GG στο 1.75 (Stoiximan). Καλή τύχη!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top