Δείτε και διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Άρη, Mίχαελ Ένινγκ, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά ο Mίχαελ Ένινγκ
“Ήταν ένα κακό παιχνίδι σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο. Δεν μου άρεσε ό,τι είδα. Όταν οι παίκτες μας δέχονται κάποια ρατσιστικά συνθήματα, θα περίμενα μεγαλύτερη προστασία. Μια διακοπή του αγώνα, ένα σινιάλο ότι κάτι πρέπει να γίνει. Η ΑΕΛ είχε 1-2 καλύτερες ευκαιρίες από εμάς. Μένουμε με τον εκτός έδρας βαθμό και συγκεντρωνόμαστε γρήγορα για το παιχνίδι κυπέλλου”.

Για την κόπωση της ομάδας και το ενδεχόμενο ροτέισον ενόψει Κυπέλλου:
“Το πρόβλημα ήταν ότι εμείς σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ είχε πλεονέκτημα στο δυνατό παιχνίδι. Περιμένω ένα διαφορετικό παιχνίδι την Τρίτη.”

Για τα ρατσιστικά σχόλια:
“Δεν έχει σημασία αν ήταν ένα ή πολλά. Έχει σημασία να δείξουμε ότι αυτό πρέπει να σταματήσει και κάτι πρέπει να αλλάξει”.

Για το τι εννοεί ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός:
“Όλοι μου έλεγαν για εξαιρετικό γήπεδο και με αγωνιστικό χώρο που έχει αλλαχθεί πρόσφατα. Ήρθα εδώ και είδα γήπεδο με κενά και κυματιστό αγωνιστικό χώρο και άμμο. Δείχνει μια κακή κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο.”

Για το αν υπάρχει “απειθαρχία” από τους παίκτες του:
“Δεν συμφωνώ ως προς αυτό. Οι δύο ομάδες έδειξαν στοιχεία δύναμης. Ο διαιτητής έβγαλε τις κάρτες που έπρεπε να βγάλει”.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top