Η απάντηση του τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης, Γιάννη Παπαδημητρίου, στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ. Αναλυτικά ο Γιάννης Παπαδημητρίου:
«Σήμερα στο γήπεδο υπήρχε μία ομάδα, η Ξάνθη. Παρ’όλο που είχαμε αντίπαλό μας τον αέρα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη σε αυτό το ματς, γιατί και στα 90 λεπτά η Ξάνθη ήταν καλύτερη, είτε με κόντρα είτε με εύνοια από τον αέρα. Αντίπαλος μας σήμερα ήταν μόνο ο αέρας και κανένας άλλος. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν μια νίκη η οποία την χρειαζόμασταν μετά από ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα που είχαμε πριν τις γιορτές. Είπαμε ότι θα αντιδράσουμε και τελικά αντιδράσαμε».

Για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την φιλοξενία: 
«Τον κ. Κούγια αν αναγραφόντουσαν στο φύλλο αγώνα και στη σύσκεψη που έγινε ως ιδιοκτήτης δε θα τον σχολίαζα… εκ θέσεως. Επειδή όμως αναγράφεται ως μεταφραστής της ομάδας, απαντάω στον μεταφραστή της ΠΑΕ ΑΕΛ ότι η φιλοξενία μας ήταν άψογη, είναι ανάλογη της φιλοξενίας που δεχόμαστε εμείς στη Λάρισα. Βέβαια θα πρέπει να μας πληρώσουν τα σπασμένα αποδυτήρια που άφησαν στο γήπεδό μας. Το γεγονός ότι τον βρίζει ο κόσμος, όταν ασχολείσαι κάθε μέρα με τη Ξάνθη σε γραπτά κείμενα, είναι φυσικό ο κόσμος να εξαγριωθεί και να τον βρίζει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά ότι σπείρεις στη ζωή θα θερίσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και μετά τη χθεσινή νίκη, τη Ξάνθη θα τη σέβεστε! Η Ξάνθη είναι μια ομάδα 31 χρόνια στην Α’ Εθνική, αυτά που έχει πετύχει άλλοι τα ονειρεύονται και γι’αυτό τη πολεμάνε, αλλά τη Ξάνθη αγωνιστικά και γενικότερα θα τη σέβονται»!

Για τη δήλωση του κ. Κούγια ότι η Ξάνθη θα υποβιβαστεί: 
«Καλό βράδυ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top