Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός της Ξάνθης, Γιώργος Παράσχος, για την εντός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Superleague 1, με την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Γιώργος Παράσχος:
«Έγινε ένα παιχνίδι κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και μάλιστα βρεθήκαμε και πίσω στο σκορ. Ευτυχώς καταφέραμε και ισοφαρίσαμε πάρα πολύ γρήγορα, αλλάξαμε η ψυχολογία μας και μπορέσαμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι το οποίο χρειαζόμασταν όσο τίποτε άλλο μετά την ήττα μας στην Τρίπολη. Πιστεύω ότι η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει πολύ στην συνέχεια. Παρά το γεγονός ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια πιστεύω ότι και με την προσθήκη του Κάστρο αλλά και με την εκ νέου συμμετοχή του Κασάδο και του Μπαξεβανίδη θα μας δώσουν πολύ αξιόπιστες λύσεις ώστε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη συνέχεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν κάτω από αντίξοες συνθήκες να νικήσουν έναν ισχυρό αντίπαλο.»

Για το ενδεχόμενο άλλων μεταγραφών:
«Μετά την προσθήκη του Κάστρο δεν θα γίνουν άλλες προσθήκες στην επίθεση. Είδατε σήμερα πόσο καλός ήταν ο Φοσέ, έχει μέλλον αυτός ο παίκτης και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Με την παρουσία του Κάστρο θα έχουμε και έναν δεύτερο επιθετικό που θα μας δώσει περισσότερη ενέργεια στην επίθεση.»

Για τις αλλαγές:
«Σήμερα μας βοήθησαν πολύ και οι αλλαγές. Και ο Μπαριέντος και ο Σόσα έδωσαν σημαντικές βοήθειες που επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.»

Για την εικόνα της ομάδας:
«Θεωρώ ότι αν οι καιρικές συνθήκες ήταν πιο ομαλές θα είχαμε καλύτερη εικόνα. Το έβλεπα στα παιδιά όλη την εβδομάδα από τον τρόπο που δούλευαν. Μπήκαν αποφασισμένοι και με διάθεση να αλλάξουν όλη την εικόνα της ομάδας.»

Για τα επόμενα παιχνίδια:
«Ακολουθούν τα παιχνίδια με τον Άρη και τον Βόλο , δυο ομάδες οι οποίες έχουν από μία ημέρα ξεκούρασης παραπάνω από εμάς αφού ο Βόλος θα παίξει Τρίτη ενώ ο Άρης έπαιξε χθες. Πρέπει να διαχειριστούμε το υλικό μας γιατί μην ξεχνάτε ο Μπαξεβανίδης έχει να παίξει 4 μήνες ενώ ο Κασάδο 6. Δεν ξέρω αυτά τα παιδιά πως θα είναι αύριο.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top