Την περίπτωση του τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Έγκμουντουρ Κρίστινσον, φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο ΠΑΟΚ, με τους Ισλανδούς μάλιστα να γράφουν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 30χρονο πορτιέρο των Βυσσινί. Ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2018 για χάρη της ΑΕΛ, ενώ το συμβόλαιο που έχει με τη θεσσαλική ομάδα εκπνέει τον Ιούνιο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισλανδία, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται ζεστά για τον έμπειρο άσο και μάλιστα του έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ορισμένα ΜΜΕ γράφουν ακόμα και για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και τονίζουν ότι ο συμπατριώτης τους είναι προ των πυλών της Τούμπας. Ο Κρίστινσον τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 25 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΛ, εκ των οποίων οι 24 στην Σούπερ Λίγκα και η μία στο Κύπελλο Ελλάδας.

Εχει δεχθεί 33 γκολ και έχει κρατήσει 7 φορές ανέπαφη την εστία του. Εκτός από την ΑΕΛ, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Σουηδία, Δανία και Ολλανδία με τις φανέλες των Ράντερς, Χάμαρμπι και Εξελσιορ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top