Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε για τις σχέσεις του με το Βαγγέλη Μαρίνακη και τον Ιβάν Σαββίδη, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM. Μάλιστα μεταξύ άλλων σε ερώτηση που δέχθηκε σε ποιο άρμα είναι ο Κούγιας, απάντησε: «Σε κανένα ο Κούγιας είναι μια κατηγορία μόνος του, σε όλη του τη ζωή. Γιατί έχει μία πολύ μεγάλη δύναμη που είναι η επιστήμη του και όλοι τον έχουν ανάγκη. Και όχι μόνο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα είμαι δικηγόρος, εφόσον με επιλέγει και αν έρθει αύριο ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα είμαι και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ άμα με επιλέξει θα είμαι. Εγώ έχω διατυμπανίσει τη φιλική μου σχέση, η οποία είναι πέρα της στενότητας με το Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι πολύ στενή η σχέση μας πια και το γνωρίζει ο Ιβάν Σαββίδης. Μπορεί να είμαι μεν στενός φίλος του Μαρινάκη, αλλά μπροστά στη δουλειά μου και σε αυτό που μου δίνει η δουλεία μου σαν δύναμη, εγώ δε βάζω τίποτα».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου τώρα είσαι κοντά στο Μαρινάκη, δεν ήσουν κοντά. Γιατί είσαι κοντά, έχεις κάποια ανάγκη το Μαρινάκη. Η Λάρισα ξέρεις τι ομάδα είναι, είναι ιστορική ομάδα:
«Όχι μου αρέσει σαν άνθρωπος (Μαρινάκης). Θα καθορίσω εγώ τις προσωπικές μου σχέσεις, με τους ανθρώπους που θα επιλέξω εγώ να είμαι, είτε δικηγόρος είτε φίλος τους, με βάση τις εντυπώσεις».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top