Ο πρόεδρος και χρηματοδότης της Καλαμάτας, Γιώργος Πρασσάς, έχει καταγωγή από την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, μεγάλωσε στο Ρέντη, ενώ εδώ και 32 χρόνια μένει στην Αμερική, υποστηρίζει τον Ολυμπιακό και θέλει να δει την ομάδα της Καλαμάτας στη Superleague 1, μιλώντας στην εφημερίδα "ΦΩΣ" ξαναθυμήθηκε την πρόκριση της ομάδας του στο Κύπελλο επί της ΑΕΛ, αλλά και ακόμα έναν αγώνα της ΑΕΛ, από το παρελθόν. Μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας από μια ομάδα Football League, που είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αποτελεί το μεγαλύτερο επίτευγμα της Καλαμάτας την τρέχουσα σεζόν. Μεταξύ άλλων μίλησε και για το γκολ που είχε βάλει ο Νίκος Αναστάσοπουλος του Ολυμπιακού με ψαλιδάκι επί της ΑΕΛ (12/01/1986), μπροστά σε 70.000 θεατές, στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα του β' γύρου της Α' Εθνικής της περιόδου 1985/86. Ο Ολυμπιακός είχε τότε προπονητή τον Αντώνη Γεωργιάδη και η ΑΕΛ τον Αντρέι Στρέιλαου. Τέλος το αφεντικό της Καλαμάτας δηλώνει ότι έχει χαλάσει φέτος πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, αλλά δεν το μετανιώνει! Δείτε παρακάτω τα αποσπάσματα με αναφορά στην ΑΕΛ... Αποσπάσματα από Γιώργο Πρασσά
Τι έφταιξε για την Καλαμάτα;
«Ήταν να παίξουμε στη Γ' Εθνική. Μια βδομάδα πριν τελειώσουν οι μεταγραφές μάθαμε ότι θα παίξουμε στη Football League. Μας έδωσαν και λίγες μέρες διορία παραπάνω, αλλά είχαμε φτιάξει την ομάδα για τη Γ' Εθνική που θα ήταν δυνατή για εκεί. Δεν προλάβαμε να δυναμώσουμε την ομάδα όπως έπρεπε για τη Football League. Αρχίσαμε πολύ καλά τη σεζόν, αλλά μετά κάναμε μεγάλη «κοιλιά». Στο Κύπελλο πήγαμε πολύ καλά, αποκλείσαμε την ΑΕ Καραϊσκάκης και την ΑΕΛ, παίξαμε με τον Ολυμπιακό. Τον Γενάρη κάναμε αλλαγές, έφυγε και ο Βούζας, ήρθε ο Αναστόπουλος, δεν θέλω να κατηγορώ κανέναν».

Ποιος παίκτης ήταν η μεγάλη σας αγάπη;
«Ο Λάγιος Ντέταρι! Είμαι 49 χρονών. Έχω δει πολύ Ολυμπιακό. Ξέρεις μία φορά πώς κούφανα τον Αναστόπουλο; Του είπα «δεν θα ξεχάσω ποτέ το ψαλιδάκι που είχες βάλει με την ΑΕΛ. Ήμουν στο ΟΑΚΑ. Δεν είδα το γκολ ζωντανά γιατί το έκανες τόσο γρήγορα, αλλά το είδα στα μάτριξ». Και τρελάθηκε, μου είπε «πράγματι ήσουν μέσα στο γήπεδο»!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top