Η Super League στην επίσημη ιστοσελίδα της θυμήθηκε όσα διαδραματίστηκαν στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η 8η αγωνιστική αφιερώνεται από τη Super League στην εκστρατεία κατά του ρατσισμού. Σε αυτήν της 8ης αγωνιστικής υπάρχουν δυο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Σεμέδο και Καμαρά, δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Γιαννούλης και Λημνιός δύο ποδοσφαιριστές του Άρη, Σούντγκρεν και Γκάμα, δύο ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, Ταλόχα και Ενσικουλού ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι, Αμπάντ (Ξάνθη), Τασουλής (Αστέρας Τρίπολης) και Ουάρντα (ΑΕΛ). Η μία από τις δύο ομάδες που δεν έχουν ακόμα νίκη, η Λαμία, έχει δώσει τα κλειδιά του πάγκου της στον Απόστολο Μάντζιο, που το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας στο δευτεριάτικο παιχνίδι στην Τρίπολη δεν είναι το καλύτερο. Ευρεία ήττα με 4-1 και η ομάδα της Φθιώτιδας μένει χωρίς νίκη, ενώ ο Αστέρας ανεβαίνει. Ο Χερόνιμο Μπαράλες γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας στην κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος κερδίζοντας το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Νέο
Φάληρο με 2-0. Από την αθηναϊκή ομάδα παίρνει ήδη διαφορά οκτώ βαθμών.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει δύο βαθμούς πίσω του, νικώντας στο Βόλο με 2-0, και φυσικά σημαντικό γεγονός αποτελεί ότι για δεύτερο παιχνίδι δεν δέχεται γκολ. Σκοράροντας για 29ο διαδοχικό παιχνίδι εκτός, ο ΠΑΟΚ ισοφαρίζει το ρεκόρ στην ιστορία της κατηγορίας.

Οι δύο καλύτερες ομάδες από την περιφέρεια βρίσκονται αντίπαλες στο Ηράκλειο. Εκεί ο ΟΦΗ είναι αυτός που κάνει το τέσσερα στα τέσσερα στην έδρα του, με θύμα του την Ξάνθη.

Ο Παναθηναϊκός προβληματίζει και πάλι, αφού χάνει από την ΑΕΛ στο «Σπύρος Λούης». Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη εντός έδρας και ένας βαθμός είναι η χειρότερη συγκομιδή του σε ξεκίνημα. Αυτή η νίκη με 2-1 φέρνει τη θεσσαλική ομάδα στην έκτη θέση και τα χαμόγελα στον κόσμο της, αφού είναι πέντε παιχνίδια αήττητη.

Ο Άρης ζευγαρώνει τις νίκες του με τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο του, με ένα γρήγορο 2-0 επί του Παναιτωλικού, που παραμένει χωρίς νίκη. Και έχει πίσω του μόνο τον Πανιώνιο, που χάνε εύκολα στο Περιστέρι με 4-0, από τον Ατρόμητο.

Nivea Men Best Goal: Χρήστος Τασουλής.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top