Η Super League στην επίσημη ιστοσελίδα της θυμήθηκε όσα διαδραματίστηκαν στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος φιλοξενεί τα πρώτα ντέρμπι, αλλά και τις πρώτες απώλειες για τις ομάδες, που ως τώρα δεν είχαν. Σε αυτήν της 4ης αγωνιστικής υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, οι Κρίστινσον, Μπέρτος, Μπράλιτς και Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Ρισβάνης (Ατρόμητος Αθηνών), Μπεχαράνο (ΠΑΣ Λαμία), Ματίγια (Άρης), Μίσιτς (ΠΑΟΚ), Μαρκ Φερνάντεζ (Αστέρας Τρίπολης), Αραμπούλι (Πανιώνιος) και Τόρες (Βόλος). Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Σπύρος Λούης» ο Ολυμπιακός δέχεται το πρώτο του γκολ και χάνει τους πρώτους βαθμούς του (1-1). Μάλιστα το πέναλτι που αποκρούει ο Ζοζέ Σα τον γλυτώνει και από περαιτέρω απώλεια. Ο Παναθηναϊκός δεν νικά ούτε στο τέταρτο παιχνίδι του, αλλά η εμφάνιση αφήνει καλές εντυπώσεις.

Ο ΠΑΟΚ στο έβδομο λεπτό της καθυστέρησης γλυτώνει την ήττα και την απώλεια του αήττητου μετά από μήνες στην Τούμπα, ισοφαρίζοντας τον Άρη σε 2-2. Ο Άρης κάνει ένα δεύτερο σπουδαίο αποτέλεσμα, ενώ αναζητά νέο προπονητή.

Στις τρεις νίκες σταματά και η Ξάνθη, που η καλή της εικόνα μέχρι τώρα γκρεμίζεται στη Λάρισα, όπου η ΑΕΛ παίρνει το πρώτο της τρίποντο (3-0). Ο ΟΦΗ χάνει για πρώτη φορά, όταν παίζει στο Βόλο. Η νεοφώτιστη ομάδα κάνει την τρίτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια, με 1-0 αυτή τη φορά, και δείχνει έτοιμη για την πρόκληση της κατηγορίας.

Ο Αστέρας Τρίπολης κάνει σεφτέ σε βαθμούς στη σεζόν νικώντας με 2-1 τον Ατρόμητο χάρη σε δύο γρήγορα γκολ. Μοναδική ομάδα στο «μηδέν» παραμένει ο Παναιτωλικός, που πάντως παλεύει, αλλά χάνει από την ΑΕΚ με 1-0. Η τελευταία κάνει το τρία στα τρία μετά την πρεμιέρα.

Βέβαια κάτω από τους μηδέν βαθμούς του Παναιτωλικού είναι ο Πανιώνιος, που έχει τώρα -2, παίρνοντας ισοπαλία 1-1 στη Λαμία με γκολ του Αραμπούλι στις καθυστερήσεις, στερεί από τη Λαμία την πρώτη της νίκη.

Nivea Men Best Goal της αγωνιστικής: Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top