Το ημερολόγιο έδειχνε 17 Απριλίου 2013. Το aelole.gr φιλοξένησε την είδηση για την ίδρυση μιας ομάδας με την επωνυμία «AEL Larissa FC», σε μια άλλη ήπειρο, στην ξενιτειά, από έναν άνθρωπο που έζησε στιγμές της Α.Ε.Λ. μόνο από μακριά.

Με έδρα το Λονδίνο του Οντάριο, η «Α.Ε.Λ. Καναδά», χάρη στο όραμα και την αγάπη για τη βυσσινί φανέλα του ιδρυτή της, Μίλτον Γουγουλιά, του ακούραστου συνεργάτη του, Ντέιβ Άνταμς, των χορηγών της ομάδας, της βοήθειας και στήριξης του Σωματείου της Α.Ε.Λ., καθώς και της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., με παίκτες που πάλεψαν και κατάφεραν πολλά, αφού τόσο στο κλειστό όσο και στο ανοιχτό πρωτάθλημα έφεραν την ομάδα στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος MMSL, χωρίς να παραλείπονται οι κατακτήσεις κυπέλλων και οι καταρρίψεις ρεκόρ και στις δύο διοργανώσεις.

Οι υποστηρικτές της Α.Ε.Λ. της ξενιτειάς τόσο στον Καναδά όσο και στην Ελλάδα, αλλά και σε όλον τον κόσμο δεν μπορούν παρά να νιώθουν υπερηφάνεια για τα επιτεύγματά της, προσδοκώντας ακόμα περισσότερα.

Σε όλη την οικογένεια της Α.Ε.Λ. στον Καναδά, σε όλους όσοι τίμησαν και τιμούν το όνομα και τα χρώματα αυτού του συλλόγου, εγκάρδιες ευχές για ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με υγεία, δύναμη για να ξεπεραστεί η παρούσα κατάσταση και οι επιτυχίες θα έρθουν.

Με αδελφική αγάπη
Δημήτρης Κ. Κούρος

Η ΑΕΛ είναι παντού... Στείλτε μας φωτογραφίες, βίντεο με κασκόλ, φανέλες, για την ΑΕΛ, που θα τραβήξετε εσείς στο e-mail μας info@aelole.gr. Επίσης μέσω facebook τα μηνύματά σας εδώ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top