Την Πέμπτη (23/4) η UEFA αναμένεται να πραγματοποιήσει νέα τηλεδιάσκεψη με τις 55 εθνικές ομοσπονδίες και θεωρητικά, την επομένη θα γινόταν τηλεδιάσκεψη και στη Λίγκα, προκειμένου να υπάρξει συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι με την ολοκλήρωση της σεζόν.

Το συγκεκριμένο Δ.Σ. όμως, θα πάει από Δευτέρα, καθώς είναι πιθανό την ερχόμενη Κυριακή (27/4) που είναι η καταληκτική ημερομηνία για τα μέτρα περιορισμού που ισχύουν, να υπάρξουν νέες δημόσιες εξαγγελίες από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη Λίγκα περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης και στη συνέχεια να συζητήσουν για τις αποφάσεις που είναι να πάρουν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τέλος αισιόδοξος πως σε περίπου 1-1,5 μήνα θα έχουμε ξανά δράση παρουσιάστηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με νέες δηλώσεις του στην ΕΡΤ. Μέσα Μαΐου αναμένεται η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις, σύμφωνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ώστε να προετοιμαστούν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος η οποία εκτιμάται πως θα πραγματοποιηθεί  στα τέλη του επόμενου μήνα με αρχές Ιουνίου.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top