Το σχέδιο για ολοκλήρωση της Super League 1 μέχρι τις 15 Ιουλίου 2020 και μετά να γίνει και ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, εξέφρασε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και αντιπρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στο Metropolis 95,5. Επίσης τόνισε πως η τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Superleague δεν θα γίνει αυτή την εβδομάδα, καθώς περιμένουν οριστικές αποφάσεις από την UEFA και την FIFA, αλλά και την κυβέρνηση. Μια πρόταση που αναμένεται να συζητηθεί, κατά τον Γιώργο Μποροβήλο, είναι «οι αγώνες να γίνουν σε συγκεκριμένες πόλεις, καθώς τα ματς είναι πολλά και τα πολλά ταξίδια εγκυμονούν κινδύνους.

Αναλυτικά o Γιώργος Μποροβήλος:
Για τη δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη ότι τέλη Μαίου με αρχές Ιουνίου μπορεί να ξανά έχουμε δράση στην Ελλάδα:
«Πιστεύω εκεί είναι οι χρόνοι και κατά κάποιον τρόπο είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα δεδομένου ότι μπαίνουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα και την καθημερινότητα. Θα υπάρξουν μέτρα ώστε να προφυλαχθούν όλοι, ώστε μην κάνουμε πισωγύρισμα. Έχουμε κάνει τα προγράμματά μας και μέχρι τις 10 Μαΐου πιστεύω θα αρχίσουν οι προπονήσεις των ομάδων. Η προετοιμασία που χρειάζονται οι σύλλογοι για να ξαναρχίσουν τα Πρωταθλήματα είναι μάξιμουμ τρεις εβδομάδες. Εμείς θέλουμε μέχρι τις 15 Ιουλίου να έχουν τελειώσει τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ και μετά να γίνει και ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας. Ένα σενάριο που μπορεί να πέσει στο τραπέζι είναι οι αγώνες να γίνουν σε συγκεκριμένες πόλεις, καθώς τα ματς είναι πολλά και τα πολλά ταξίδια εγκυμονούν κινδύνους. Για να περάσει αυτή η πρόταση θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν οι ομάδες. Τελικά δεν θα γίνει αυτή την εβδομάδα η τηλεδιάσκεψη, καθώς περιμένουμε νεότερες αποφάσεις τόσο από FIFA και UEFA, όσο και από την κυβέρνηση».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες δεν μπορούν να προσφύγουν κατά των ομάδων λόγω κορωνοϊού:
«Πρωτόγνωρη απόφαση, αλλά με αυτό που βιώνουμε όλοι δεν γίνεται να μην δεν επηρεαστεί και αυτός ο κλάδος. Θα πρέπει να υπάρξει από όλους κατανόηση. Αν τελικά οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο, είναι μια ευκαιρία για κεντρική διαχείριση, καθώς όλοι οι φίλαθλοι θα βρίσκονται στα σπίτια τους και θα παρακολουθούν τους αγώνες, που αυτό σημαίνει έσοδα».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top